Size güveniyoruz

   Zor da olsa kazandığımız Yeşil Bursaspor maçı galibiyetinden dolayı, ekibimizi kutluyoruz.
   Zor kazandık, ama bu maçın gerçekten zorlu geçeceğini biliyorduk. Çünkü rakibin ligde kalma adına son umudu bu maçtı.
2. devrenin ilk 4 haftasını geride bıraktık. 4 Haftalık maratondan 2 galibiyet, 2 beraberlik alan ekibimiz, puanını 32'ye çıkartarak yoluna devam ediyor.
  2. Devrenin ilk 4 haftalık maratonunda 4 puanlık bir puan kaybı yaşadık. Ama karamsar olmayacağız, emin adımlarla yolumuza devam edeceğiz.
   Cumartesi günü Yeşil Bursaspor'u konuk eden ekibimiz, mükemmel bir taraftar desteğiyle karşılaşmayı 1-0 kazandı.
Bana göre zor bir maçtı o açıdan kazanmamız biraz zor oldu. Fazla detaya inmeden bunun nedenlerine baktığımızda, rakibin ligde kalmanın son umudu olarak bu maçı görmesinin etkisi büyük oldu.
   Bunun yanında takım olarak gol atma yollarında organize olamamamız ve bazı arkadaşlarımızın bireysel oynamadan vaz geçememeleri sayesinde zor kazandık. Yoksa bu maçı farklı bir skorla da kazanabilirdik.
Ligin ilk devresinden bu yana kendi sahamızda maç kazanamama sıkıntısını, Stadı dolduran binlerce taraftarın puan kaybı yaşayacağız korkusuyla nasıl bir stres yaşadığına bu maçta da şahit olduk.
   Karşılaşmanın son düdüğünün çalmasıyla herkes rahat bir nefes aldık inşallah bundan sonraki maçlarda bu sıkıntıyı aşmış olacağız ve olmalıyız da.
    Evet, yavaş yavaş ligin sonlarına doğru geliyoruz. Bu saatten sonra kendi sahamızda puan kaybetme lüksümüz kalmamıştır.
  Çünkü bu saatten sonra kendi sahamızda kaybedeceğimiz her puanın bizi hedefimizden edeceğini biliyoruz.
Şehir olarak, taraftar olarak, yönetimimize, teknik kadromuza ve takım kadromuza sonuna kadar inanıyor ve güveniyoruz.
İnanın grubumuzdaki hiçbir takımda, bizde olan birlik ve beraberlik yok. O açıdan ekibimizin bu şehir insanının beklentisini gerçekleştirmesi için, iç sahada oynanacak maçlarda çok daha rahat olmaları ve rahat maç kazanmaları artık gereklidir.
    Çarşamba günü çok önemli bir karşılaşma bizi bekliyor. Lider Darıca Gençlerbirliği maçı, belki de ligdeki geleceğimiz belirleyecektir.
   Hedefimiz Şampiyonluk ve ya Play Off'sa o zaman özellikle deplasman maçlarında rakiplerimizden puan almamız gereklidir.
Darıca Gençlerbirliği maçı da o maçlardan biridir. Ligin ilk devresinde Lider Turgutluspor'u deplasman da 4-0 mağlup eden ekibimiz, neden Darıca Gençlerbirliğispor'u evinde mağlup etmesin. Takım olarak onlardan hiçbir eksiğimiz yok fazlalığımız bile var.
   Ekibimiz bu maçtan puan ve ya puanlarla Van'a döndüğünde, şehirde çok daha farklı bir rüzgâr esecek ve takıma olan destek kat kat artacaktır. Biz takımda forma giyen tüm arkadaşlarımıza sonuna kadar inanıyor ve güveniyoruz.
   Ekibimizin, Darıca Gençlerbirliğispor maçında, bu kent insanının ve on binlerce taraftarın yüzünü güldüreceğinden kuşkum yok. Ben umutluyum.
Siz de umutlu olun.
    Yönetimimize, teknik kadromuz ve takım kadromuza şimdiden başarılar diliyorum.
   Siz Darıca'da iken, gözümüz, kulağımız sizde ve yüreğimiz sizinle birlikte olacaktır.

YORUM EKLE

banner29