Vanspor'da kaybedilen puanlar…

       Sakaryaspor deplasmanında skor üstünlüğü Vanspor’da iken, kırmızı siyahlı ekibimiz 10 kişi kalıyor, rakip 4 gol atarak, sahadan 4 -2 galip ayrılmayı başarıyor. Bu hafta da kendi sahamızda yine skor üstünlüğü bizde, bu kez rakip takım 10 kişi kalıyor. Farklı kazanmamız gereken maçı yine kaybediyoruz.

 

      Hal böyle olunca zirveden kopmayı tabii ki hak ediyoruz. Ama bu kent ve bu taraftar bunu hak etmiyor.

Pazar günü gerçekten muhteşem bir atmosfer vardı. Stat dolu herkes bu maçtan alınacak bir galibiyetle takımın çıkışa geçmesini beklerken, yine tam tersi yaşandı.

 

       Maçın başından sonuna kadar rakip kaleyi ablukaya alan, baskı üstüne baskı kuran ekibimiz, ne hikmetse gol yollarında etkili olamadı.

Özellikle gol yollarında etkili olamamamızın bir sebebi de bireysel oynamak ve kanatları iyi kullanamamaktan oldu.

1-0 galip durumdayız, rakip takım 10 kişi kalmış, normalde farklı kazanmamız gereken bir karşılaşmayı hem de rakibimiz olmayan bir takıma kaybetmek böylesi tecrübeli ve deneyimli bir kadroya hiç yakışmadı.

 

 

     Özellikle 3 puan kaybettiğimiz Sakaryaspor, Uşakspor ve Eyüpspor maçlarına baktığımızda üstün oynadığımız, skor üstünlüğünü elimize geçirmişken kaybettiğimiz maçlar oldu.

Bu 3 maçta kaybedilen 9 puanla bugün zirvenin tam tepesinde olurduk. Neden böylesi durumlarda skoru koruyamıyor, mağlup oluyoruz bunun mutlaka sorgulanması ve araştırılması önemlidir. Galibiyetlerde prim alınıyorsa bu tür mağlubiyetlerde ise o prim kadar ceza kesilmesi haktır.

 

         Evet, Pazar günkü maç sonunda kaybedilen 3 puanla stadı dolduran binlerce taraftar evlerine üzgün giderken yapılan teknik kadro açıklaması biraz rahatlık verse de alınan mağlubiyetin önüne çokta geçemedi. Kısacası geçen sezon yaşadığımız sendromu yeniden yaşamaya başladık. İnşallah bu sorun bir an önce çözülür ve takım yeniden kendine gelir.

Evet maç sonunda yeni teknik kadro açıklandı. Keşke yeni teknik kadro bu maçta görev almış olsaydı. Bugün her şey daha farklı ve güzel olurdu. Yeni teknik direktör Taner Taşkın ve önümüzde Kastamonuspor deplasmanı.

 

 

       Taner Taşkın, görev aldığı birçok takımda başarılara imza atmış bir isim. Tecrübeli deneyimli olan Taşkın, çalıştırdığı takımlarda, Şampiyonluklar ve Play Offlar yaşamış. Kritik Kastamonuspor maçında takımın başına olacak olan Taşkın, grubu, takımı ve takımda görev alan futbolcuları da yakinen tanıyor biliyor.

Kastamonuspor maçı bizim açımızdan çok önemli bir karşılaşma. Bakalım kan değişikliği bu maçta kendini ne kadar gösterecek.

 

                       Kastamonuspor maçını kazandığımızda takıma ve kente yeni bir heyecan gelecek ama kaybettiğimizde ise hem zirveden kopmuş olacağız hem de heyecan biraz kendini kaybettirecek. Biz yeni hocamız Taner Taşkın’a hoş geldin diyoruz.

İnşallah Taşkın hocamızda Kastamonuspor deplasmanında alınacak bir galibiyetle hoş bulduk diyecektir.

YORUM EKLE

banner29