Yeni sezona başlarken…

      Evet, B.Vanspor olarak geçtiğimiz sezonu bir üst lige çıkarak kapattık.

Şimdi ise yeni bir sezon hazırlıkları tam manasıyla yapılıyor.

Geçtiğimiz sezon yaşanan sıkıntıların yaşanmaması için çok titiz bir çalışma yürütüldüğü kanaatindeyim. Yaklaşık 10 yıl aradan sonra 2. Ligde oynama heyecanı herkesi sarmış durumda. İşte bu heyecan ligin başlamasıyla dahada artacaktır.

Sadece yapmamız gereken takım etrafında oluşan havayı her şeye rağmen korumaktır. Çünkü yeni bir hedef bizi bekliyor. Bu hedefte işimız zor olsada inanın başaracak gücteyiz.

 

 

       Yeni sezona, yeni bir yönetim ve yeni transferlerle daha güçlü bir B.Vanspor gelecek. Bu çerçevede yeni yönetim ve transfer çalışmaları yapılıyor.

Bunlar önümüzdeki günlerde tek tek açıklanacak. Şampiyonluk maçında oluşan birlik ve beraberliğimizi korur ve daha güçlendirirsek, kazanan kentimiz ve takımımız olacaktır.

 Birlikte ne kadar güçlü olduğumuzu Ankara'da görenler ve televizyonda izleyenler seksenli yıllardaki  Vanspor ruhunun geri geldiğine şahit oldular.

 

 

       İşte bu ruhun adı başarıdır.

İnanın 2. Ligde Şampiyonluğa oynayacak takımlar bizimle aynı grupta olmayı istemeyecek.

Çünkü bizim gücümüzü birligimizi beraberligimizi yakinen gördüler. Ve gördükler ki bir kentin takımı şaha kalkmış durdurulması zordur.

Biz de bunu gördük bir olduk mu başarırız ve şahit olduk ki bu kent ve takımının yeri kesinlikle 3. Lig, 2. Lig ve hatta 1. Lig değil Süper ligdir.

 Başarır mıy. tabiki başarırız.

Vallahi de billahi de biz yönetim  teknik kadro ve takımımızın yanında dik durur inanır ve güvenirsek, birlik ve beraberlikle destek olursak 2 sezon sonra süper ligde oluruz.

 İnanmak başarmaktır.

YORUM EKLE

banner29