2. Lig’de sezon başlıyor

Vanspor, böylesi bir grupta, böylesi güçlü teknik ve futbolcu kadrosuyla bu sezon bir üst lige çıkamasa, inanın bir daha çıkması zor olacaktır. O açıdan yönetim elinden geleni yaptı. Artık söz teknik kadro ve futbolcularda…

Uzun bir aradan sonra yeni sezon bu hafta sonu başlıyor. Takımlar gerek transfer ve gerekse lig hazırlıklarını hemen hemen tamamlayarak ilk maçı bekleme, taraftarlar ise takımlarını görme heyecanı içinde.

Temsilcimiz Vanspor tecrübeli ve deneyimli bir teknik kadro, iç ve dış transferde ise yine tecrübeli isimleri transfer ederek grubun güçlü takımlarından biri olmayı başardı.

Önce Van ardından Kayseri'de hazırlıklarını sürdüren ekibimiz son olarak Ağrıspor'la kendi tesislerinde bir hazırlık maçı yaptı. Güçlü bir teknik ve takım kadrosuna sahip olan takımımız keşke Ağrıspor hazırlık maçını bir açılış maçı gibi stat da yapsaydı.

Kentin illeri gelenlerinin, STK temsilcilerinin, spor kamuoyunun, taraftarların ve basının katılımıyla bir şenlik havası oluşurdu. Bu vesileyle takım sezona çok güzel bir havayla başlayacak ve taraftarlarda takımını yakinen görme imkânı bulacaktı.

Kısacası bununla sezon başlamadan kentte bir Şampiyonluk rüzgarı estirebilirdi. Takım etrafında tam manasıyla bir kenetlenme sağlanabilirdi. Aslında bunlar önemli noktalardır. Tabi Kulüp Başkanı Erol Temel yoğun, sırtında büyük bir yük ve sorumluluk var.

Bu görevi yapacak, bunu gerçekleştirecek elbette akıl hocaları vardır. Bunu organize edip gerçekleştirebilirlerdi. Neden bunu dile getirdim? Bundan sonra olacak bu ve buna benzer organizasyonlar es geçilmesin. Çünkü bu sezon Başkan Temel elini taşın altına koymuşsa emeklerinin boşa gitmemesi için, birlik ve beraberliğin sağlanabilmesi için, yönetimdeki herkes üstüne düşen görevi yerine getirmesi gereklidir. İpin ucu kaçarsa tutması zor olur.

Evet, yeni sezon başlıyor. İlk 5 hafta belki de her takım için zor geçecek bir süreçtir. Çünkü takımlar hem lige tam adapte olmamış, takımlar bir birini tanımıyor ve bunun yanında uyum sorunu boy gösterecektir. İlk 5 haftayı atlattıktan sonra sayfayı biraz daha net görme imkânı bulacağız.

Tecrübeli bir teknik ve güçlü bir takım kadromuz var. Gruba baktığımızda yarışacağımız bir Serik Belediyespor’u görebiliyoruz. Tabi diğer takımlar sürpriz yapar mı yapmaz mı? Bekleyip göreceğiz. Takım olarak her konuda şanslıyız. Böylesi bir grupta hem takım olarak hem de taraftar gücü olarak inanıyorum ki bu sezon bu zincir kırılacaktır. Yeter ki birliğimiz, beraberliğimiz daim olsun ve maddi sıkıntılar yaşanmasın. Böyle bir grupta bu sezon bir üst lige çıkmamanın reçetesi çok acı olur.

Temsilcimiz Vanspor Pazar günü Belediye Derincespor'u konuk edecek. Takımın cezası nedeniyle seyircisiz oynanacak olan karşılaşmayı TFF canlı yayınlayacak. Bu maçın ardından ligin 2. ve 3. Haftalarını deplasmanda oynayacak olan ekibimiz, ligin 4. Haftasında Elazığspor maçıyla taraftarlarıyla buluşacak.

İşte bu maç tablosuna da baktığımızda Ağrıspor hazırlık maçının sezon açılış maçı olarak stat da oynanmasının önemini görebiliyoruz.

Evet, yeni bir yönetim, yeni bir teknik kadro ve yeni bir takımla yeni sezona merhaba diyecek olan takımımıza şimdiden başarılar diliyoruz.

Bu sezon bu kentin bir üst lig hayalinin gerçekleşeceği sezon olması dileğiyle,

YORUM EKLE