van haber, van haberleri, son dakika van haberleri, van bölge gazetesi

1461 Trabzon FK- Vanspor maçının detayları…

Van Haber

Temsilcimiz Vanspor, ligin 22. Haftasında deplasmanda 1461 Trabzon FK ile 0-0 berabere kalarak, 40 puanla beşinci sıradaki yerini korudu.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Vanspor, deplasmanda 1461 Trabzon FK ile 0-0 berabere kaldı.

Trabzon Ortahisar Yavuz Selim Stadı’nda oynanan karşılaşmayı; Batuhan Gültek, Mustafa Tosun ve Metin Yalçın hakem üçlüsü yönetirken, Selim Özen ise dördüncü hakem olarak görev aldı.

Ev sahibi 1461 Trabzon FK sahaya; Özkan Karabulut, Onur Akdeniz, Muammer Denizhan Taşkan, Tunahan Ergül, Özkan Yıldırım, Enes Karakuş, Nafican Yardımcı, Kerem Baykuş, Arif Morkaya, Mert Özmen ve Abdulkadir Korkut ilk onbiri ile çıktı.

Konuk Vanspor ise Ümit Bozkurt teknik sorumluluğunda sahaya; Haydar Yılmaz, Furkan Saki, Erkul Küçük, Miraç Acer, Uğur Adem Gezer, Barış Sağır, Emre Oymak, Sedat Komi, Emrah Tacir, Hasan Bilal ve Tayyip Kanarya ilk onbiri ile çıktı.

14 ve 15. Haftalarda galibiyet elde ettikten sonra, 16. haftada Sarıyer ile beraber kalan, daha sonra, çıktığı tüm maçları kazanan Vanspor, 22. Haftada 1461 Trabzon FK’nın konuğu oldu.

Rüzgârlı bir havada oynanan maçın ilk dakikalarında iki takım da kontrollü oynadı.

13. dakikada ev sahibi ekipten Arif Morkaya sarı kart gördü.

Karşılıklı ataklar sonuç vermedi. İki takım da ilk yarıda gol atamadı ve taraflar soyunma odasına golsüz beraberlikle gitti.

İkinci yarıda 1461 Trabzon FK oyuncu değişikliği yaptı. Muammer yerini Atalay Yıldırım’a bıraktı.

64. dakikada ev sahibi ekipten Tunahan Ergül sarı kart gördü.

67. dakikada Trabzon ekibi bir değişiklik daha yaptı. Kerem Baykuş oyundan alınırken, yerine Ahmet Abdullah Çakmak oyuna dahil oldu.

71. dakikada (4 dakika önce) oyuna giren Abdullah Çakmak sarı kart gördü.

72. dakikada Vanspor’da Hasan Bilal’in yerine Sabit Hakan Yılmaz oyuna dahil olurken, Emre Oymak da yerini Umut Sözen’e bıraktı.

74. dakikada ev sahibi ekipten Enes Karakuş yerini Utku Şen’e bıraktı.

80. dakikada Vanspor’dan Sedat Komi sarı kart gördü.

85. dakikada konuk takımdan Umut Sözen sarı kart gördü.

86. dakikada Vanspor’dan Sedat Komi yerini Ömer Faruk Gümüş’e bıraktı.

86. dakikada ev sahibi ekipten Özkan Yıldırım’ın yerine Berkay Kara oyuna dahil oldu.

İki takımın da çabaları sonuç vermedi ve karşılaşma 0-0 eşitlikle tamamlandı.

Kırmızı siyahlı takım aldığı beraberlik neticesinde 40 puanla beşinci sıradaki yerini korurken, ev sahibi 1461 Trabzon FK ise 43 puanla üçüncü sırada yer aldı.

Grupta oynanan diğer karşılaşmalarda ise; Lider Kocaelispor deplasmanda Serik Belediyespor'u 1-0 mağlup ederek 48 puanla zirvedeki yerini korurken, ikinci sıradaki Bucaspor 1928 ise evinde Kastamonuspor'u 2-0 yenerek, 45 puanla ikinci sıradaki yerini korudu.

Van Bölge Gazetesi: Bişar Ulutaş

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.