van haber, van haberleri, son dakika van haberleri, van bölge gazetesi

Başkan Aybar ve heyetinden Kaymakam Erdoğan'a ziyaret

Van Haber

Temmuz ayında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayınlanan Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi kapsamında Erzurum Çat Kaymakamlığı'ndan Başkale Kaymakamlığı'na atanan ve geçtiğimiz haftalarda ilçedeki görevine başlayan Muhammet Serdar Erdoğan'a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

Bu kapsamda Büyük Türk Dünyası Yüzyılı Turan Federasyonu Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu Bölge Başkanı ve Van İl Başkanı Halil Aybar, beraberindeki yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Başkale Kaymakamı Muhammet Serdar Erdoğan'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette Kaymakam Erdoğan'a federasyon çalışmaları hakkında bilgiler verildi.

Ziyarette Büyük Türk Dünyası Yüzyılı Turan Federasyonu Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu Bölge Başkanı ve Van İl Başkanı Halil Aybar'ın yanı sıra, Başkan Yardımcısı Sedat Güngör, Tuşba İlçe Başkan Harun Yıldız, Van Kadın Kolları İl Başkanı Pelinaz Rasti, İpekyolu Kadın Kolları Başkanı Behice Tolan ve Tuşba Kadın Kolları Başkanı Eda Yıldız yer aldı.

"HEP BERABER GÜZEL İŞLERE İMZA ATACAĞIZ"

Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Aybar, Büyük Türk Dünyası Yüzyılı Turan Federasyonu olarak çalışmalarının aralıksız bir şekilde devam ettiğini belirterek, "Federasyon olarak Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayınlanan Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi kapsamında Erzurum Çat Kaymakamlığı'ndan Başkale Kaymakamlığı'na atanan Kaymakamımız Sayın Muhammet Serdar Erdoğan'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Gerçekten kaymakamımız çok tecrübeli ve donanımlı bir kişiliğe sahip. Bunu ilçemiz için önemli bir fırsat olarak görüyoruz. İnşallah elbirliği ile ilçemizin daha iyi yerlere gelmesi için çalışacağız. Daha önce Eskişehir Günyüzü, Bolu Göynük ve Erzurum Çat'ta kaymakamlık yapan Sayın Muhammet Serdar Erdoğan, buralarda önemli hizmetlere imza attı. İlçemizde de bu anlamda güzel işler yapacağından şüphemiz yok. Bizler Büyük Türk Dünyası Yüzyılı Turan Federasyonu olarak kentteki çalışmalarımızı aralıksız bir şekilde sürdürüyoruz. Genel Başkanımız Sayın Nihat Kızılpınar tarafından bu görev tarafımıza tevdi edildikten sonra sahada çalışmalarımızı aralıksız bir şekilde sürdürüyoruz. Bu kapsamda ilimizdeki kurumları ziyaret ederek federasyonumuzun çalışmaları hakkında bilgiler veriyoruz. Yine kurumları ziyaret ederek, kentte yaşanan sorunları birinci dereceden yetkililerimize aktarma fırsatı buluyoruz. Bu amaçla Başkale Kaymakamımız Sayın Muhammet Serdar Erdoğan'ı ziyaret ettik. Bizimle yakından ilgilenen ve önerilerimizi tek tek not alan Sayın kaymakamımıza teşekkür ediyorum. El birliği ile ilimizde yaşanan sorunlara çözüm bulmak istiyoruz. Genel Başkanımız Sayın Nihat Kızılpınar tarafından tarafımıza tevdi edilen bu göreve layık olmak için gece- gündüz demeden çalışıyoruz. Güzel bir ekiple bu çalışmalarımızı yürütüyoruz. İnşallah hep beraber güzel işlere imza atacağız" ifadelerini kullandı.

Ziyaret çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

VAN BÖLGE GAZETESİ: NİHAT AKARSU

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.