van haber, van haberleri, son dakika van haberleri, van bölge gazetesi

Başkan Yıldız'ın vefatı Vanlıları yasa boğdu

Van Haber

Van'da sevilen- sayılan, takdir toplayan işlere imza atan Van'a Vefa Platformu Başkanı Osman Yıldız ve Eşi Taliha Yıldız'ın Pazar günü geçirdikleri elim kaza sonucu hayatlarını kaybetmesi, yakınları ve sevenlerini olduğu kadar, Van'daki birçok kişiyi de üzüntüye sevk etti.

Edinilen bilgilere göre, Ağrı-Hamur yolu güzergahında seyir eden Osman Yıldız idaresindeki 07 AHJ 129 plakalı otomobil, M.G. kontrolündeki 47 AAP 816 plakalı tırla çarpıştı. Van'a Vefa Platformu Başkanı Osman Yıldız kaza yerinde hayatını kaybederken, eşi Taliha Yıldız ise yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı.

Van'a Vefa Platformu Başkanı Osman Yıldız ve Eşi Taliha Yıldız'ın vefat haberi, Vanlıları yasa boğdu. Sosyal medya aracılığıyla üzüntülerini dile getiren Vanlılar, Osman Yıldız ve eşi Taliha Yıldız'a rahmet diledi.

Van'a Vefa Platformu Başkanı Osman Yıldız geçtiğimiz günlerde Yeniden Refah Partisi Van İl Başkanlığı için genel merkeze davet edilmiş ve Fatih Erbakan ile görüşmüştü. Öte yandan kazada yaralanan Yıldız ailesinin çocuklarının tedavileri ise devam ediyor.

Bu kapsamda sosyal medyada paylaşımda bulunan AK Parti Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu, "Van Vefa Platformu başkanı Osman Yıldız ve kıymetli eşinin Elim bir trafik kazasında vefatını teessürle öğrendim. Merhum Osman kardeşimiz ve eşine Allah'tan rahmet ailesine başsağlığı diliyorum. Mekanları cennet olsun" ifadelerini kullanırken, Van TSO Başkanı Necdet Takva, "Van'a Vefa Platformu başkanı Osman Yıldız ve eşinin elim bir trafik kazasında hayatını kaybettiğini teessürle öğrenmiş bulunmaktayım. Samimi bir sivil toplumcu olan Osman Yıldız ve eşine Allah'tan rahmet, yaralı çocuklarına acil şifa diliyorum. Mekanları cennet olsun" mesajıyla üzüntüsünü dile getirdi.

AK Parti Van İl Başkanı Emre Güray, "Ağrı'nın Hamur ilçesinde elim bir trafik kazası sonucu vefat eden Van'a Vefa Platformu Başkanı Osman Yıldız ve eşi Taliha Yıldız'a Allah'tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı diliyorum", Saadet Partisi Van İl Başkanı Özay İlhan, "Van'a Vefa Platformu Başkanı Osman Yıldız ve eşinin elim bir trafik kazasında hayatını kaybettiğini teessürle öğrenmiş bulunmaktayım. Osman Yıldız ve eşine Allah'tan rahmet, yaralı çocuklarına acil şifa diliyorum. Mekanları cennet olsun", Gelecek Partisi Van İl Başkanı Abdulhekim Karabıyık, "Vana Vefa Platformu Başkanı Osman Yıldız ve eşinin elim trafik kazasında hayatlarını kaybettiklerini derin üzüntüyle öğrendim. Kendilerine Allah'tan rahmet, Ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum", Abdullah Aras, "Van'a Vefa Platformu Başkanı Osman Yıldız bey Ağrıda geçirdiği trafik kazasında Eşiyle birlikte Rahmanı Rahime kavuşmuştur Kendisine ve Eşine Allah'tan rahmet diliyorum yaralı iki çocuğuna acil şifalar dilerim", Yeniden Refah Partisi "Van İl Başkan Adayımız Osman Yıldız dönüş yolunda Ağrı'da geçirdiği trafik kazası sonucu kendisi ve eşinin vefat ettiğini üzülerek öğrendik. Değerli başkanımıza ve kıymetli eşine Cenab-ı Allah'tan rahmet; ailesine sabırlar dileriz" mesajını paylaştı.

Diğer STK temsilcilerinin yanı sıra Vanlılar sosyal medyada paylaştıkları mesajlarda üzüntülerini dile getirdi.

VAN BÖLGE GAZETESİ: HACI YILMAZ

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.