van haber, van haberleri, son dakika van haberleri, van bölge gazetesi

BİK Müdürü Aşkın'dan gazetemize ziyaret

Van Haber

Ağustos ayında Eskişehir BİK Müdürlüğü'nden Van Şube Müdürlüğü'ne atanan Arda Aşkın, gazetemizi ziyaret etti.

Beraberindeki kurum personeli Recep Mebet ile birlikte gazetemizi ziyaret eden Basın İlan Kurum Van Şube Müdürü Arda Aşkın, Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Bişar Ulutaş ve muhabirlerle görüştü.

Geçtiğimiz ay Basın İlan Kurumu Van Şube Müdürlüğü'ne atanan Arda Aşkın, il genelinde yayın yapan yerel gazetelere tanışma ziyaretlerini sürdürüyor. Bu kapsamda Müdür Aşkın, gazetemizi de ziyaret ederek, Yazı İşleri Müdürü Bişar Ulutaş'ın yanı sıra muhabirlerimiz Hacı Yılmaz ve Fehmi Tekdur ile sohbet etti.

Yerel basının önemine vurgu yapan BİK Van Şube Müdürü Aşkın, bu kapsamda kurum olarak gazetelerin hakkını korumak için ellerinden gelen bütün gayreti gösterdiklerini ifade etti.

Van'da henüz bir aylık görev sürecinde birçok kurum temsilcisiyle görüşmeler yaptığını ve ihalelerin gazetelere gelmesi için gayret ettiğini belirten Müdür Aşkın, yerel basının kalitesini attırmak için herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini vurguladı.

Mevcut sorunlarla ilgili çözüm üretmeye gayret ettiklerini ve kapsamda çalışmalar yaptıklarını söyleyen Müdür Aşkın, yerel gazetelerin de bu minvalde hareket etmesi ve kalitelerini üst seviyeye çıkarmaları gerektiğini söyledi.

Özellikle kentteki yerel gazetelerin özgün haberlere ağırlık vermesi gerektiğini ve katilerini daha yukarıya çekmelerinin önem arz ettiğini hatırlatan Müdür Aşkın, Basın İlan Kurum olarak Van'daki kurumlarla sürekli iletişim halinde olmaya devam edeceklerini ifade etti.

Van'daki yerel gazetelerin yaşadığı sorunları yerinde görmek ve tanışma anlamında ziyaretler gerçekleştirdiğini belirten Müdür Aşkın, her ilde olduğu gibi Van'daki yerel gazetelerin belli başlı sorunlarının olduğunu vurguladı.

Bu tür ziyaret ve fikir alışverişlerinin her zaman yararlı olduğunu ve sürekli gazetelerle görüşmeye devam edeceğini söyleyen Müdür Aşkın, sorunların elbirliği çözüme kavuşturulabileceğini belirtti.

Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Bişar Ulutaş ise, Müdür Aşkın ve kurum personeli Recep Mebet'e ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, yerel gazetelerin yaşadığı sorun ve sıkıntılar hakkında bilgiler verdi.

Ziyaret çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

VAN BÖLGE GAZETESİ: HACI YILMAZ

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.