van haber, van haberleri, son dakika van haberleri, van bölge gazetesi

Doğan: Yönetimin verdiği sözler karşılıksız çıktı

Van Haber

2024-2025 futbol sezonunda 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden ve ligde kötü günler geçiren Vanspor'da önceki dönem top koşturan Şerif Doğan, mevcut yönetim tarafından kendisine verilen sözlerin yerine getirilmediğini iddia etti.

2020-2021 ve 2023-2024 futbol sezonlarında Vanspor'da forma giyen ve sezon sezonunda Erol Temel yönetiminin kendisiyle yollarını ayırdığı Şerif Doğan, mevcut yönetim tarafından ödemeler konusunda kendisine verilen sözlerin karşılıksız çıktığını iddia etti.

Kulüp Başkanı Erol Temel tarafından ödeme sözü almasına rağmen bugüne kadar kendisine herhangi bir ödeme yapılmadığını ve Vanspor'un zorluk yaşamaması için herhangi bir hukuki süreç başlatmadığını belirten Şerif Doğan, yönetimin telefonlarını engellediğini ve herhangi bir muhattap bulamadığını ileri sürdü.

Konuyla alakalı sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulunan Şerif Doğan, "Vanspor kulübünde 4 sene boyuncu futbol oynadım. Bu süreçte takım arkadaşlarımla beraber bir şampiyonluk, iki play-off başarısında bulunduk. Yıllarım geçtiği Vanspor'da güzel anılar, güzel dostluklar edindiğim için geçmişteki alacaklarımla ilgili kulüp zorluk yaşamaması adına hukuki süreç başlatmadım. Kulüp Başkanı Erol Temel tarafından ödeme sözü almama rağmen herhangi bir ödeme yapılmamaktadır. Yıllarım geçen bir kulüpteki başkanın telefonlarımı engellemesi ve muhattap bulamamam beni derinden üzmüştür. Emeğimin karşılığını isteyip başkanın sözlerinin karşılıksız çıkmasından dolayı böyle bir açıklama yapmalıydım. Sonuç olarak futbolcular oynadıkları şehre hizmet ederler ve karşılığını da almalıdırlar. İyi niyeti suistimal etmek yakışmayan bir davranış oldu" ifadelerine yer verdi.

ŞERİF DOĞAN KİMDİR?

1995 yılında Mardin'de dünyaya gelen Şerif Doğan, daha önce Akdeniz Belediye, Manavgatspor, Erzin Belediye, Van Büyükşehir Belediyespor, Vanspor FK, Amed Spor kulübü, Kırşehir Belediye, Şanlıurfaspor, Diyarbekirspor ve Bucaspor formaları giydi.

2019-2020 futbol sezonunda da Vanspor forması giyen Şerif Doğan, 2022-2023 futbol sezonun ilk devresinde ise Diyarbekirspor, ikinci devresinde ise Vanspor forması giydi. Ligin ilk devresinde Diyarbekirspor formasıyla 15 maça çıkan Şerif Doğan, bin 119 dakikada sahada kalırken, 2 asist katmasında bulundu.

2022-2023 futbol sezonunda ligin ikinci devresinde Vanspor formasıyla ile 12 resmi maça çıkan Şerif Doğan, 1 asist katkısında bulundu.

2023-2024 futbol sezonda ise Vanspor formasıyla 12 resmi maçta forma giyen Şerif Doğan, bu periyotta 591 dakika sahada kalırken, bir kez sarı kart gördü.

Kariyerinde 233 resmi maça çıkan Şerif Doğan, 7 gol atıp, 4 asist katkısında bulunurken, çıktığı maçlarda 43 sarı kart, 1 kırmızı kart gördü.

Şerif Doğan kariyerinde 16 bin 94 dakika sahada kalmayı başardı.

Sağ bek oyuncusu Şerif Doğan, kariyerinde Manavgatspor formasıyla 68, Vanspor formasıyla 64, Erzin Belediye formasıyla 32, Diyarbekirspor formasıyla 30, Kırşehir Belediyespor formasıyla 17, Şanlıurfaspor formasıyla 10, Amed Spor Kulübü formasıyla 2, Bucaspor formasıyla ise 9 resmi maçta görev yaptı.

Şerif Doğan, 2. Lig'de 102 maçta forma giyerken, 3. Lig'de ise 117 maçta forma giydi.

VAN BÖLGE GAZETESİ: FEHMİ TEKDUR

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.