van haber, van haberleri, son dakika van haberleri, van bölge gazetesi

Elazığ mağlubiyeti istifa getirdi

Van Haber

Nesine 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Vanspor, ligin dördüncü hafta maçında sahasında konuk ettiği Elazığspor'a 2-0 mağlup olurken, bu mağlubiyet sonrası Kulüp Sportif Direktörü Ahmet Bilici ile yollar ayrıldı.

Pazar günü Van Atatürk Şehir Stadyumu'nda konuk ettiği Elazığspor'a 2-0 mağlup olan Vanspor, şampiyonluk yolunda önemli 3 puan daha kaybetti. Elazığspor mağlubiyeti sonrası özellikle teknik heyete yönelik tepkiler devam ederken, Kulüp Sportif Direktörü Ahmet Bilici ile yollar ayrıldı.

Ligin ilk haftasında konuk ettiği Belediye Derincespor'u 2-1'le geçen, ikinci haftada deplasmanda karşılaştığı Nazillispor'u ise 3-0 mağlup eden Vanspor, üçüncü hafta maçında yine deplasmanda karşılaştığı Giresunspor ile 1-1 berabere kalmıştı.

Taraftarıyla buluştuğu dördüncü hafta maçında ise sahada varlık gösteremeyen ve Elazığspor'a 2-0 mağlup olan Vanspor, şampiyonluk yolunda ağır yara aldı. Elazığspor karşısında maç boyunca etkili atak geliştiremeyen ve savunmada önemli hatalar yapan Van temsilcisi, ligdeki ilk mağlubiyetini de almış oldu.

Oynadığı 4 maçta 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan Kırmızı- Siyahlı takım, Elazığspor karşısında aldığı ağır mağlubiyet sonrası, 7 puanla yedinci sıraya geriledi. Elazığspor maçı öncesi ikinci sırada yer alan Van temsilcisi, rakiplerinin kazanması sonrası yedinci sıraya kadar geriledi.

Bu ağır mağlubiyet sonrası taraftarların teknik heyete ve futbolculara yönelik tepkileri sürerken, Kulüp Sportif Direktörü Ahmet Bilici ile yollar ayrıldı.

"AHMET BİLİCİ İLE KARŞILIKLI ANLAŞARAK YOLLARIMIZI AYIRMIŞ BULUNMAKTAYIZ"

Konuyla alakalı Vanspor Futbol Kulübü tarafından yapılan açıklamada, "Kulüp Sportif Direktörümüz Ahmet Bilici ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Sezon başından beri kulübümüze verdiği emekler için kendisine teşekkür ediyor, bundan sonraki kariyerinde başarılar diliyoruz" ifadelerine yer verildi.

"SPORTİF DİREKTÖRLÜK GÖREVİNDEN AYRILMA KARARI ALDIM"

Ayrılığıyla ilgili açıklamalarda bulunan Sportif Direktör Ahmet Bilici ise, "3 aylık süreçte gece gündüz demeden çalıştığım, emek verdiğim, buna rağmen her türlü kirli iftira ve çirkin oyunlara maruz kaldığım takımımdan yönetim kurulumuz ile yaptığımız istişareler sonucunda çok şükür alnım ak, başım dik bir şekilde yürüttüğüm sportif direktörlük görevinden ayrılma kararı aldım. Bundan sonraki süreçte her kademesinde görev aldığım, emek verdiğim Vanspor'uma şampiyonluk yolunda başarılar dilerim" diye konuştu.

VAN BÖLGE GAZETESİ: HACI YILMAZ

Yorumlar (1)

Bu oyunla hiçbir şey olmaz 4 Gün Önce

TEKNİK EKİP VE TAKIMIMIZ HER MAÇTAN SONRA ÇOK DAHA İYİSİ İÇİN ÇABA GÖSTERSİN HER MAÇINI BÜYÜK EKRANDAN YİNE İZLESİN. HER OYUNCU KENDİNİ DAHA ÇOK GELİŞTİRSİN. KALECİLERİMİZ DAHA ÇOK GÜVEN VERSİN. RAKİPLERİNİ DAHA ORTA SAHADAYKEN DURDURAN BİR VAN SPOR OLSUN. DEFANSIMIZ DAHA ETKİLİ BİR SAVUNMA YAPSIN. RAKİP TAKIM FİLELERİNİ SIK SIK HAVALANDIRAN ETKİLİ BİR FORVET İZLEYELİM. DİSİPLİNLİ, BAĞLANTILI, SİSTEMLİ BİR OYUN DÜZENİ OTURSUN. BUNDAN SONRA DAHA DA HIRSLI, HIZLI, ETKİLİ, BASKILI, ÜSTÜN BİR VAN SPOR İZLEYELİM. İLERLEYEN HER MAÇTA 2. LİGİN EN ETKİLİ, EN GOLCÜ, EN KALİTELİ TAKIMI OLAN BİR VAN SPOR ORTAYA ÇIKARALIM. HER MAÇTA TEK HEDEF GALİBİYET OLSUN. LİDERLİK KOLTUĞUNU KAPTIRMAYALIM. FARKI AÇALIM. LİGİN EN GOLCÜLERİ VAN SPOR'DAN ÇIKSIN, EN AZ GOL YİYEN VAN SPOR OLSUN, EN ÇOK GOL ATAN VAN SPOR OLSUN. EN GÜZEL OYNAYAN VAN SPOR OLSUN. 1. LİGE EN ÇOK YAKIŞTIRILAN TAKIM VAN SPOR OLSUN. FAKAT LİGDEKİ İLK DÖRT MAÇ BU KALİTEDEN ÇOK UZAK. RASTGELE OYNAYAN BİR TAKIM VAR. DEFANS DA, ORTA SAHA DA, FORVET DE MEVKİSİNİN HAKKINI VEREMİYOR. GÜYA EN PAHALI TAKIM, GÜYA EN PAHALI OYUNCULAR, GÜYA EN İYİ EKİP.... PEKİ HANİ NEREDELER. OYUNUNUZ VE SONUÇLARINIZ ORTADA.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.