van haber, van haberleri, son dakika van haberleri, van bölge gazetesi

Emre Öztürk de Vanspor'dan ayrıldı…

Van Haber

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Vanspor'da, ayrılıklar devam ediyor. Başarılı stoper Emre Öztürk de takımdan ayrıldığını açıkladı.

Beyaz Grupta mücadele eden Vanspor'da, ikinci devre ara transfer çalışmaları aralıksız bir şekilde devam ederken, bir yandan da ayrılıklar devam ediyor. Van temsilcisinde Bekir Can Kara, Mehmetcan Davarcıoğlu, Yusuf Şengüler, Bekir Demircan, Sedat Ablak ve Bertuğ Bayar'ın ardından, başarılı stoper Emre Öztürk de takımdan ayrıldı.

Dış transferde şu ana kadar Muhammed Gönülaçar, Emre Oymak, Metican Cici, Cantuğ Temel ve Sinan Kurumuş'u kadrosuna katan Van temsilcisinde, Bekir Can Kara, Iğdır FK'ya, Mehmetcan Davarcıoğlu eski takımı İnegöl Kafkas Gençlikspor'a, Yusuf Şengüler ise Siirt İl Özel İdarespor'a kiralık olarak gönderilirken, yedek kaleci Bekir Demircan ise Orduspor 1967'yle el sıkıştı.

Takımdan ayrılan yedek kaleci Sedat Ablak ve Emre Öztürk'ün de önümüzdeki günlerde yeni takımlarına imza atmaları bekleniyor.

ÖZTÜRK: "ELİMDEN GELENİN EN İYİSİNİ YAPMAYA ÇALIŞTIM"

Ayrılığıyla ilgili açıklamalarda bulunan Emre Öztürk, "Sevgili Vanspor camiası altı ay önce şampiyonluk hevesiyle geldiğim takımından bugün itibari ile ayrılmış bulunmaktayım. Taşımış olduğum formanın gururuyla, gerek saha içinde gerekse saha dışında şampiyonluk için elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. Bu süreçte bana ve takım arkadaşlarıma desteğini duasını esirgemeyen, Vanspor'a gönül veren şanlı taraftara teşekkür ederim. Ayrıca her zaman yanımda olan Kulüp Başkanımız Feyat Kıyak'a, Sportif Direktörümüz Osman Yıldırgan'a, Kulüp Müdürümüz Batuhan Özaltun'a, Ahmet Bilici, Ali Kurt ve Fatih Sarp'a, bizi evimizde gibi hissettiren tüm kulüp personellerine ve şampiyonluk yolunda takım arkadaşlarıma teşekkür eder, başarılar dilerim. Dipnot: Ayrılırken takımımı Play-Off hattında bırakmanın gururuyla ayrılıyorum. Bu saatten sonra asıl başarı sezonu şampiyon olarak tamamlamaktır" ifadelerine yer verdi.

"EMRE ÖZTÜRK İLE KARŞILIKLI ANLAŞARAK YOLLARIMIZI AYIRMIŞ BULUNMAKTAYIZ"

Vanspor Futbol Kulübü tarafından yapılan açıklamada ise, "Futbolcumuz Emre Öztürk ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Gerek saha içinde gerekse saha dışında vermiş olduğu emekleri için teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz" denildi.

EMRE ÖZTÜRK KİMDİR?

1992 yılında Kayseri'de dünyaya gelen Emre Öztürk, futbola Erciyesspor Altyapısında başladı. Daha sonra Erciyesspor U21 ve Erciyesspor formalarıyla profesyonel futbol hayatına adım attı.

Akabinde Sivasspor, Manisaspor, Elazığspor, Afyonspor, İnegölspor, Boluspor, Çorum FK ve Vanspor formalarını terletti.

Kariyerinde 227 resmi maçta forma giyen Emre Öztürk, bu periyotta 11 gol kaydederken, 10 asist katkısında bulundu. 17 bin 399 dakika sahada kalan başarılı stoper, bu süreçte 67 sarı, 6 kırmızı kart gördü.

2023-2024 futbol sezonunun ilk devresinde Vanspor formasıyla 17 resmi maçta forma giyen Emre Öztürk, bu periyotta 3 gol, 2 asist katkısında bulunurken, bin 442 dakika sahada kaldı. Emre Öztürk, bu süreçte 6 maçta sarı kart gördü.

Emre Öztürk, kariyerinin en iyi çıkışını yine Vanspor'da yaptı.

VAN BÖLGE GAZETESİ: HACI YILMAZ

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.