van haber, van haberleri, son dakika van haberleri, van bölge gazetesi

Gazetemiz, 15 Temmuz Manşetleri Dijital Sergisi'nde sergilendi

Van Haber

15 Temmuz Darbe teşebbüsünün, milletin demokrasisine sahip çıkması şuuru ile yine milletçe engellendiğinden hareket edilerek, bu şuurun canlı tutulması amacıyla Cumhurbaşkanlığının talimatları ve himayeleri Türkiye genelinde olduğu Van'da da '15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü' çeşitli etkinliklerle kutlandı. Bu kapsamda gazetemiz de BİK'in 15 Temmuz Manşetleri Dijital Sergisi'nde sergilendi.

Basın İlan Kurumu, 16-17-18 Temmuz 2016 tarihlerinde yayınlanan yaygın ve yerel gazetelerin manşetlerini, darbe girişimine karşı verilen mücadeleyi hafızalarda tazelemek adına 15 Temmuz Darbe Girişimi'nin 8. Yıl dönümünde, kendi internet sayfasında sergiledi.

Gazetemizin de yer aldığı ve Basın İlan Kurumu'nun internet sayfasında yer alan 15 Temmuz Manşetleri Dijital Sergisi'yle, 15 Temmuz gecesi gerçekleştirilen darbe girişimi bir kez daha hafızalarda tazelendi.

15 Temmuz darbe girişiminde milletinin yanında yer alan Türk basını, yayınları ve attığı manşetlerle psikolojik üstünlüğün ele geçirilmesinde, morallerin yükseltilmesinde büyük rol oynarken, BİK, darbenin sekizinci yıl dönümünde basın tarihinin yüz akı manşetlerinin atıldığı o döneme ait kapak sayfalarını 15 Temmuz Manşetleri Dijital Sergisi'nde sergiledi.

Gazetemizin de yer aldığı 15 Temmuz Manşetleri Dijital Sergisi, birçok kişi tarafından tıklanarak o gün ulusal ve yerel gazeteler tarafından atılan manşetler tek tek incelendi.

Basın İlan Kurumu (BİK) internet sayfasında sergilenen 15 Temmuz Manşetleri Dijital Sergisi'nde Van Bölge Gazetesi'nin yanı sıra, Türkiye, Hürriyet, Diriliş Postası, Güneş, Yenişafak, Star, Yeni Asır, Takvim, Akit, Haber Türk, Sabah, Akşam, Aydınlık, Ortadoğu, Milliyet, Sözcü, Posta, Milat, Vatan, Milli Gazete, Hür Işık, Kahramanmaraş Manşet, Afyonkarahisan Anahaber, Eskişehir Yenigün, Kayseri Anadoluhaber, Aydın Ses Haber, Akdeniz Manşet, Çanakkale Boğan Vitamin, İzmir 9 Eylül, İstanbul Yenigün, Erzurum Milletin Sesi, Gaziantep Referans, Konya Memleket, Karadenizde Sonnokta, Denizli Hizmet, Diyarbakır Olay, Sakarya Adapostası, Ege Gündem ve Adana 5 Ocak Gazeteleri yer aldı.

VAN BÖLGE GAZETESİ: HACI YILMAZ

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.