van haber, van haberleri, son dakika van haberleri, van bölge gazetesi

Haftanın kaybeden takımı Vanspor…

Van Haber

Pazar günü Van Atatürk Şehir Stadyumu'nda konuk ettiği Elazığspor'a 2-0 mağlup olarak 7 puanda kalan ve grupta yedinci sıraya kadar gerileyen Vanspor'da mağlubiyet üzüntüsü devam ederken, rakibi Elazığspor puanını 10'a çıkararak, üçüncü sıraya yerleşti. Öte yandan Vanspor'un zirvedeki rakiplerinin birçoğu haftayı puanla kapattı.

Ligin ilk haftasında konuk ettiği Belediye Derincespor'u 2-1'le geçen, ikinci haftada deplasmanda karşılaştığı Nazillispor'u ise 3-0 mağlup eden Vanspor, üçüncü hafta maçında yine deplasmanda karşılaştığı Giresunspor ile 1-1 berabere kalmıştı.

Taraftarıyla buluştuğu dördüncü hafta maçında ise sahada varlık gösteremeyen ve Elazığspor'a 2-0 mağlup olan Vanspor, şampiyonluk yolunda ağır yara aldı. Elazığspor karşısında maç boyunca etkili atak geliştiremeyen ve savunmada önemli hatalar yapan Van temsilcisi, ligdeki ilk mağlubiyetini de almış oldu.

Oynadığı 4 maçta 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan Kırmızı- Siyahlı takım, Elazığspor karşısında aldığı ağır mağlubiyet sonrası, 7 puanla yedinci sıraya geriledi. Elazığspor maçı öncesi ikinci sırada yer alan Van temsilcisi, rakiplerinin kazanması sonrası yedinci sıraya kadar geriledi.

Van Atatürk Şehir Stadyumu'nda oynanan maçta rakibi karşısında maç boyunca atak geliştirmekte zorlanan, yakaladığı önemli pozisyonları ise golle sonuçlandıramayan Vanspor, 31 ve 48. dakikalarda kalesinde gördüğü gollerle sahadan 2-0 mağlup ayrılan taraf oldu.

Alınan ağır mağlubiyet sonrası taraftarlar büyük üzüntü duyarken, birçok kişi ise ortaya konulan performansın şampiyonluk için yeterli olmadığını ve takımın beklenen futbolu sergilemediğini vurguladı.

Ligde 4'te 4 yapan tek takım olan ve puanını 12'ye yükselten Menemen Futbol Kulübü, liderliğini sürdürürken, grupta üst sıralarda ise önemli takımlar yer değiştirdi.

GRUPTA OYNANAN DİĞER MAÇLAR…

Öte yandan grupta oynanan diğer karşılaşmalarda deplasmanda karşılaştığı Nazillispor'u 4-1 mağlup eden Menemen Futbol Kulübü, 12 puanla liderlik koltuğundaki yerini sağlamlaştırırken, deplasmanda Belediye Derincespor'u 5-1'le geçen 68 Aksarayspor ise 10 puan +8 averajla ikinci sıraya yükseldi.

Vanspor'u 2-0 mağlup eden Elazığspor, 10 puan +5 averajla üçüncü sıraya yükselirken, konuk ettiği Diyarbekirspor'u 3-1 mağlup eden Bucaspor ise 10 puan +4 averajla dördüncü sırada yer aldı.

Sahasında karşılaştığı Giresunspor'u 1-0 mağlup eden Serik Belediyespor, 8 puan +3 averajla beşinci sıraya yükselirken, deplasmanda Beyoğlu Yeni Çarşı'yı 1-0 mağlup eden Ankara Demirspor ise 8 puan +3 averajla altıncı sıraya yükseldi.

Haftanın kaybeden takımlarından biri olan Vanspor, 7 puan +2 averajla yedinci sıraya yükselirken, sahasında konuk ettiği Somaspor'u 2-1 mağlup eden Karacabey Belediyespor ise 7 puanla sekizinci sırada yer aldı.

Karşılaştığı Karaman FK ile 2-2 berabere kalan Arnavutköy Belediyespor 6 puanla dokuzuncu sırada yer alırken, Giresunspor ise 5 puanla onuncu sırada yer aldı.

Somaspor 4 puanla on birinci sırada yer alırken, Beyoğlu Yeni Çarşı ise 4 puan -1 averajla on ikinci sırada yer aldı.

Deplasmanda karşılaştığı Yeni Mersin İdmanyudu'nu 1-0 mağlup eden Erbaspor, 3 puanla on üçüncü sırada yer alırken, Karaman FK ise 2 puanla on dördüncü sırada yer aldı.

Belediye Derincespor, 1 puanla on beşinci sırada yer alırken, Diyarbekirspor ise 1 puanla on altıncı sırada yer aldı.

Henüz puanla tanışmayan Yeni Mersin İdmanyurdu on yedinci sırada yer alırken, yine puanı bulunmayan Nazillispor ise son sırada yer aldı.

VAN BÖLGE GAZETESİ: HACI YILMAZ

Yorumlar (1)

Bu oyunla şampiyonluğu bırak... 4 Gün Önce

Van Spor'un tek rakibi Van Spor'muş....Ligin en pahalı takımıymış... Ligin en pahalı golcüsünü almışmış... En kaliteli kadro Van Spor'daymış... Bu yıl şampiyon olacakmış... Kendi sahasındaki ilk maçta galip gelecekmiş.... Taraftar stadı doldursunmuş.... BUYRUN BEYLER, OYUNUNUZU, KALİTENİZİ GÖRDÜK. BU TAKIMDAN BİR CACIK OLMAZ. BİR DAHA DA MAÇLARINA GİTMEK YOK. HEPİMİZİ ÜZDÜNÜZ.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.