van haber, van haberleri, son dakika van haberleri, van bölge gazetesi

Halil Aybar, yeniden 15 Temmuz Federasyonu Van İl Başkanı...

Van Haber

Büyük Türk Dünyası Yüzyılı Turan Federasyonu Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu Bölge ve Van İl Başkanlığı görevlerini sürdüren Halil Aybar, yeniden 15 Temmuz Federasyonu Van İl Başkanı olarak görevlendirildi.

Van'da uzun yıllardır farklı platformlarda önemli görevler üstlenen ve Büyük Türk Dünyası Yüzyılı Turan Federasyonu Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu Bölge Başkanlığı ve Van İl Başkanlığı görevlerini sürdüren Halil Aybar, daha önce görev yaptığı 15 Temmuz Federasyonu'nda yeniden Van İl Başkanı olarak görevlendirildi.

2018 yılında temelleri atılan, Genel Merkezi Ankara'da bulunan fakat Türkiye'nin dört bir yanında ve yurt dışında faaliyet gösteren bir sivil toplum kuruluşu olan 15 Temmuz Federasyonu Van İl Başkanlığı'na yeniden Halil Aybar atandı.

Daha önce Van ve Başkale'de birçok önemli görevde bulunan ve son olarak Büyük Türk Dünyası Yüzyılı Turan Federasyonu Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu Bölge Başkanlığı ve Van İl Başkanlığı görevlerini sürdüren Halil Aybar, bundan sonraki süreçte 15 Temmuz Federasyonu Van İl Başkanlığı görevini de bulunacak.

Bütün şehit aileleri, gaziler, gazi yakınları başta olmak üzere doğal afetlerde, yetim, öksüz, engelli, dul, burs ihtiyacı olan öğrencilere ve mağdur durumda olan vatandaşlara, hem maddi hem de manevi olarak bütün yardımları sağlamak ve gelecek yardımlara aracı amacıyla kurulan 15 Temmuz Federasyonu, Türkiye genelinde olduğu gibi Van'da da çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor.

15 Temmuz Federasyonu Genel Merkez Yönetim Kurulu, geçtiğimiz günlerde aldığı kararla 15 Temmuz Federasyonu Van İl Başkanlığı'na yeniden Halil Aybar'ı atadı.

"ÜZERİMİZE DÜŞEN GÖREVİ YERİNE GETİRME GAYRETİ İÇERİSİNDE OLACAĞIZ"

Atamasıyla ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan 15 Temmuz Federasyonu Van İl Başkanı Halil Aybar, "Öncelikle bana yeniden bu görevi layık gören Genel Başkanımız Emre Şahin Beye ve federasyonumuzun genel merkez yönetim kuruluna çok teşekkür ediyorum. Daha önce aldığımız görevleri nasıl başarıyla yerine getirdiysek, bundan sonraki süreçte de 15 Temmuz Federasyonu çatısı altında çalışmalarımızı başarıyla sürdüreceğiz. 15 Temmuz Federasyonumuz, 2018 yılında temelleri atılan ve Genel Merkezi Ankara'da bulunan fakat Türkiye'nin dört bir yanında ve yurt dışında faaliyet gösteren bir sivil toplum kuruluşudur. Federasyonumuzun misyonu, vatanımızın her karış toprağı için canını düşünmeden ateşe atan bütün şehitlerimizin aziz hatırasını yaşatmak, şehit ailelerine, gazilerimize, gazilerimizin yakınları başta olmak üzere doğal afetlerde, yetim, öksüz, engelli, dul, burs ihtiyacı olan öğrencilerimize ve mağdur durumda olan vatandaşlarımıza yönelik etkinlik ve faaliyetlerde bulunmak veya planlanan etkinlik ve faaliyetlerin koordinasyonunu sağlamaktır. 15 Temmuz Federasyonu olarak bütün şehit aileleri, gazilerimiz, gazi yakınları başta olmak üzere doğal afetlerde, yetim, öksüz, engelli, dul, burs ihtiyacı olan öğrencilerimize ve mağdur durumda olan vatandaşlarımıza imkanlarımızın bütünüyle, hem maddi hem de manevi olarak bütün yardımları sağlamak ve gelecek yardımlara aracı olmaktır. Biz de bundan sonraki süreçte Van İl Başkanlığı olarak ilimizde üzerimize düşen görevi yerine getirme gayreti içerisinde olacağız. Tekrar bize bu görevi tevdi eden Genel Başkanımız Emre Şahin Beye ve federasyonumuzun genel merkez yönetim kuruluna çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Halil Aybar başkanlığındaki 15 Temmuz Federasyonu Van il yönetimi de belli oldu. İl Başkan Yardımcılığı'na Harun Yıldız, Teşkilat Başkanlığı'na Battal Erdoğan, Koordinatörlüğe Semet Yıldız, Tanıtım ve Medya Başkanlığı'na Muzaffer Bıçakçı, Sekreterliğe Emre Lavaşkan, Saymanlığa Faris Sıraçoğlu, Asil Üyeliğe Veysi Çelik, İl Kadın Kolları Başkanlığı'na Betül Yıldız, İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı'na ise Semih Kayman getirildi.

VAN BÖLGE GAZETESİ: NİHAT AKARSU

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.