van haber, van haberleri, son dakika van haberleri, van bölge gazetesi

Kılıç: Vanspor ligin iyi takımı…

Van Haber

2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden ligin ilk maçında sahasında konuk ettiği Belediye Derincespor'u 2-1 mağlup eden Vanspor, Pazar günü ise deplasmanda karşılaştığı Nazillispor'u 3-0 mağlup ederek, ikinci haftada liderlik koltuğunun sahibi oldu. Maçla ilgili değerlendirmelerde bulunan Nazillispor Teknik Direktörü Özkan Kılıç, Vanspor'un ligin iyi takımı olduğuna dikkat çekerek, çok yüksek bütçelere sahip bir takım olduğunu vurguladı.

Geçtiğimiz hafta sahasında konuk ettiği Belediye Derincespor'u 2-1 mağlup eden ve 3 puanı hanesine yazdırarak lige galibiyetle başlayan Vanspor, ligin ikinci haftasında Pazar günü karşılaştığı Nazillispor'u da mağlup ederek, 3 puanı hanesine yazdırdı.

Nazillispor karşısında üstü bir futbol sergileyen ve sahadan 3-0'lık galibiyetle ayrılan Vanspor, birçok gol pozisyonundan da faydalanamadı. Sezon öncesi önemli futbolcuları kadrosuna katarak rakiplerine gözdağı veren Van temsilcisi, ligde oynadığı ilk iki maçtan da galip ayrılmasını bildi.

3-0'lık mağlubiyet sonrası açıklamalarda bulunan ve Vanspor'un kaliteli bir takıma sahip olduğunu belirten Nazillispor Teknik Direktörü Özkan Kılıç, "Ligin en iyi takımına karşı oynadık. 2-3 takım sayarsak Van'ı en başa yazarız. Çok yüksek bütçelere sahip bir takım" dedi.

Teknik Direktör Kılıç yaptığı değerlendirmede, "Ligin en iyi takımına karşı oynadık. 2-3 takım sayarsak Van'ı en başa yazarız. Çok yüksek bütçelere sahip bir takım. Bizim bütçemiz, başka hiçbir yerden destek gelmediği için belli. Maddi olarak yetersiz kalıyoruz. Oyuncularımız canla başla mücadele edip gelişimlerini sağlamaya çalışıyorlar. Oyuncularımızın hepsinin oynadığı maç sayısı toplamda 60'ı bulmuyor. Rakipte 1 oyuncu geçen yıl 35 maç oynamış. Onun için her fırsatta zamana ihtiyacımız var diyoruz. Bunu dememizin sebebi de futbolcularımızın maç eksiklikleri Maç eksiklikleri tamamlandıktan sonra çok daha farklı bir takım göreceğiz. Antrenman çalışmaları çok iyi gidiyor. Yeni transferlerimiz geldi. 3 deneyimli oyuncu aldık. Yeni oyuncuların takıma katkısı çok olacak. En büyük sıkıntılarımızdan biri top tutamamamız. Kalifiye isimler olduğu için, ilerde çoğalmamızı sağlayıp bize zaman kazandıracaklar. Savunma yönümüzü geliştiriyoruz ama en büyük eksiğimiz ileri çıkamıyoruz. Bu isimlerle beraber daha da farklı bir hal olacak. Hedef maçımız 4 ve 5. haftalar. Takımda antrenman düzeyi artacak. Oyuncular tempo kazanacaklar. Maçlarda 20-25. dakikada dayanıklık sıkıntısı yaşıyoruz. Geleli 2 hafta oldu. 2 haftada her şeyi yükleyemiyoruz ama kimsenin şüphesi olmasın. Biz kendimize güveniyoruz" ifadelerine yer verdi.

VAN BÖLGE GAZETESİ: HACI YILMAZ

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.