van haber, van haberleri, son dakika van haberleri, van bölge gazetesi

Masterler'de yeniden Yılmaz dönemi

Van Haber

Van Masterler Spor Kulübü Derneğinin (VAN MAS-DER) yapılan olağan genel kurulunda Zeki Yılmaz,  yeniden başkanlığa seçilirken, Alkan Ayhan ise başkan yardımcılığına getirildi.

Van futbolunun efsane isimlerinden oluşan (Kaptan Zeki Yılmaz) lakabıyla Vanspor forması altında başarılara imza atan Van Masterler derneği kurucularından efsane kaptanı Zeki Yılmaz ve beraberindeki efsane futbolcular tarafından 2013 yılında kurulan Van Masterler Derneği'nin yıllık olağan genel kurulu yapıldı.

Elite World Otel genel müdürü ve Van Masterler Derneği yönetim kurulu üyesi Oktay Aksoy'un ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya Van Masterler Dernek Başkanı Zeki Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Toplantıya katılan üyelerin tamamı oy birliği ile Zeki Yılmaz'ı yeniden başkanlığa yeniden seçtiler

Elite World Otel'de gerçekleşen toplantıda yönetim kurulunun raporunu kurucu başkan Zeki Yılmaz, okurken, denetim kurulu raporunu ise Fahri Baştürk, okudu. Yönetim ve denetim kurulu faaliyet raporunun oylanmasının ardından konuşmalar yapıldı.

Van Masterler Derneği kurucu Başkanı Zeki Yılmaz, yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi. Başkan Yılmaz, "Öncelikle bizleri her zaman olduğu gibi bugün de ağırlayan ve her yanımızda olan Elite World Otel Genel Müdürü ve yönetim kurulu üyemiz Oktay Aksoy ve otel personeline teşekkür ediyoruz” dedi.

Masterler Derneği'nin Van'da örnek olması gerektiği görüşünü paylaşarak, birlik ve beraberlik mesajlarının verilmesinin ardından yeni yönetim ve denetim kurulu üyelerinin seçimine geçildi.

Yapılan oylama sonunda hazır bulunan üyelerin tamamımın evet oyunu alan Zeki Yılmaz, yeniden Van Masterler Derneği Başkanlığıma seçildi.

YILMAZ: "BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ"

Van Masterler Derneği Başkanlığa yeniden seçilen Zeki Yılmaz, toplantıda yaptığı konuşmada yönetim kuruluna ve üyelere teşekkür ederek, "Öncelikle bu görevi yeniden bizlere layık gördüğünüz için öncelikle siz değerli arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Biz büyük bir aileyiz. Yeni yönetim olarak hep beraber bir araya gelerek, geleceğe dair güzel projeler hazırlayacağız. Herkese tekrar teşekkür ediyorum. Van Masterler Derneği çatısı altında bu zamana kadar katıldığımız tüm turnuvalarda ve etkinliklerde Van'ın adımı en iyi şekilde temsil ettik bundan sonra da bizlere yakışan şekilde en iyi şekilde temsil edeceğiz. Bizim bir saygınlığımız var. Van Masterler olarak, birbirimize değer verelim, yardımcı olalım sevgimizi saygımızı kardeşliğimizi pekiştirelim. Bugün itibariyle geride bıraktığımız genel kurulumuzun ilimize, derneğimize ve spor camiasına hayırlı olsun" dedi.

Yılmaz konuşmasının devamında ise bir önceki dönem dernek başkanı İbrahim Koç ve yönetimine emeklerinden dolayı teşekkür etti.

AYHAN: "GUZEL BİR OLUŞUM"

Başkan Yardımcısı Alkan Ayhan ise, “Öncelikle hayırlı olsun. Biraz gecikmeli de olsa kongremizi gerçekleştirdik. Van Masterler Derneği, başkanımız Zeki Yılmaz ve yönetim kurulu üyelerini tebrik ediyorum. Yıllarca farklı kulüplerde futbol oynamış ve belli bir yaştan sonra futboldan kopmayarak Van Masterler Derneği çatısı altında uluslararası Masterler futbol turnuvalarına katılarak, Van'ı en iyi şekilde temsil etmesi takdire şayandır. Kurulduğu günden bugüne ortaya koyduğu vizyon ile adından söz ettiren Van Masterler Derneğimiz bugün kendisine yakışır bir kongreyi daha geride bırakmıştır. Şahsıma başkan yardımcılığı görevini layık gören başkanımıza dernek üyelerimize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Van Masterler Derneği’nin yeni yönetimi Zeki Yılmaz başkanlığında, Alkan Ayhan, Cumhur Yıldırım, Rıdvan Can, Enver Azbay, Metin Şevgin, Fahri Baştürk, Volkan Bilginoğlu, Oktay Aksoy, Oktay Ukay, Meriç Harman, Çetin Berge, Yunus Çiftçi, Turgay Karatekin, Taner Coşkun ve Emin Işık’tan oluştu.

VAN BÖLGE GAZETESİ

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.