van haber, van haberleri, son dakika van haberleri, van bölge gazetesi

MHP MYK Üyesi Öztürkçü’den Van’a çıkarma

Van Haber

Milliyetçi Hareket Partisi Merkez Yönetim Kurulu (MYK) Üyesi Necdet Öztürkçü, çeşitli ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Van’a geldi. Van ve Erciş’te çeşitli ziyaretlerde bulunan MYK Üyesi Öztürkçü, MHP Erciş İlçe Başkanlığı’nda vatandaşlarla bir araya geldi.

Milliyetçi Hareket Partisi, Türkiye’nin 81 ilinde çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Bu kapsamda Milliyetçi Hareket Partisi Merkez Yönetim Kurulu (MYK) Üyesi Necdet Öztürkçü de Van’ı ziyaret ederek, sorun ve sıkıntıları yerinde tespit etti.

Bu kapsamda son olarak Erciş ilçesini ziyaret eden Öztürkçü, burada açıklamalarda bulundu. Van’dan özgüyle bahseden Öztürkçü, Van’ın kadim bir kent olduğunu vurguladı.

“ERCİŞ BÖLGEDE HAK ETTİĞİ YERİ YENİDEN ALACAKTIR”

Parti olarak tüm güçleriyle Erciş ilçesinin yanında olduklarını belirten Öztürkçü, “Erciş'imiz ilimizin ve bölgenin en önemli ilçelerinden biri olarak Milliyetçi Hareket Partisi'nin her daim göz bebeği olmuştur. Ülkücü Hareket Erciş’te yeniden altın çağını yaşayacaktır. Buna hazırdır ve muktedirdir. Erciş bölgede hak ettiği yeri yeniden alacaktır. Merkez Yönetim Kurulu Üyesi (MYK) olarak şahsım, gerekse de inanıyorum ki il başkanlığımız bunu gerçekleştirmek için tüm mevcudiyetimizle beraber Erciş’in yanında ve emrinde olacağız. Yeter ki bu topraklara gönül vermiş, kalbinde vatan sevgisi taşıyan insanlarımız ümit var olsunlar. Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız ve hep birlikte mücadeleye omuz omuza devam edeceğiz. Bize gönül vermiş partililerimizin hakkını her yerde ve her mecrada savunacak ve arayacağız” ifadelerine yer verdi.

VAN BÖLGE GAZETESİ

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.