van haber, van haberleri, son dakika van haberleri, van bölge gazetesi

Rehavete kapılmamalıyız

Van Haber

Öncelikle sezonun ilk maçı olan Bucaspor deplasmanından Van'a 3 puanla dönen ekibimizi, yönetim, teknik kadro ve futbolcu kardeşlerimizi ve deplasmanda takımı yalnız bırakmayan taraftarlarımızı yürekten tebrik ediyoruz.

Evet, sezonun ilk maçı. Kent ve taraftarlar takımın ilk resmi maçını izlemek için heyecanla maç saatini beklemeye başlamış ve sosyal medyada takımı izlemenin hazırlığını yapmıştı. Rakip Bucaspor, kaliteli transferler yapan ve hedefi olan bir takımdı.

Elbette temsilcimiz Vanspor da hedefini şampiyonluk olarak belirlemiş ve bu çerçevede transferler gerçekleştirmişti. Hakemin ilk düdüğüyle başlayan karşılaşmanın ilk dakikalarından itibaren 2 takım da kaleleri yoklasa da, temkinli bir oyun sergiliyordu.

Dakikalar geçtikçe tempo da artmaya başladı. Temsilcimiz Vanspor 19. dakikada Harun Kavaklıdere ile Bucaspor filelerini havalandırarak skor üstünlüğünü eline aldı.

Bu gol, altın değerinde bir gol oldu. Golden sonra kalemizi ablukaya almaya çalışan rakibe defansımız geçit vermedi. Karşılaşmanın ilk devresi bu skorla kapandı.

Maçın ikinci yarısında takımımız hem farkı açmanın hem de skoru korumanın, Bucaspor ise eşitliği yakalamanın mücadelesini verdi. Karşılaşmanın son dakikalarında takımımız 10 kişi kalmasına rağmen sezonun ilk maçı olan Bucaspor deplasmanından 6 puan değerindeki 3 puanla Van'a döndü.

Hoş geldiniz, tebrik ediyoruz.

Elbette sezona galibiyetle başlamak çok güzeldir. Önemli olan ise devamlılıktır. O açıdan kesinlikle rehavete kapılmamalıyız.

Van ve Erzurum kamplarında takımın iyi hazırlandığını ve takımda uyum sorununun büyük ölçüde giderildiğini Buca maçında gördük. Bu da takımdaki birliğin, beraberliğin, arkadaşlığın güzel olduğunun bir işaretidir.

Koşan, mücadele eden bu takım, rehavete kapılmadan, disiplini elden bırakmadan, istikrarla yolu devam etmelidir. Bir maç kazandık, iki maç kazandık diye de kesinlikle kent olarak, taraftar olarak hemen havaya girilmemeli.

Sessiz, sedasız yolumuza devam etmenin çok daha iyi olacağına inanıyorum.

Evet, bu hafta sonu ekibimiz sezonun ikinci maçında haftayı mağlubiyetle kapatan Adıyamanspor'u konuk edecek.

Rakip mağlup olmuş olsa da zayıf görünüp, hafife alınmamalıdır. Asıl böyle maçlar zor olur. O açıdan her maça final maçıymış gibi hazırlanıp sahaya çıkılmalıdır.

Pazar günü taraftarlarıyla buluşacak olan ekibimizi tekrar kutluyor, Adıyamanspor maçında başarılar diliyorum.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.