van haber, van haberleri, son dakika van haberleri, van bölge gazetesi

Şamiloğlu: Gürpınar'ı daha ileriye taşıyacağız

Van Haber

AK Parti Gürpınar İlçe Başkanı olarak atanan Faruk Şamioğlu yaptığı açıklamada, Gürpınar halkına ve partilerine en iyi şekilde hizmet edeceklerini belirterek, partilerinin hedefleri doğrultusunda, Gürpınar'ı daha ileriye taşımak ve halkın refahını artırmak için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini vurguladı.

AK Parti'de Mart ayında yapılacak olan Olağan Genel Kongre öncesi hazırlıklar yoğun bir şekilde sürerken, il ve ilçe teşkilatlarında da değişimler devam ediyor. AK Parti bu kapsamda Gürpınar, Başkale, Gevaş, Muradiye ve Çatak ilçe başkanlıklarına yeni atamalar yapılmıştı.

Bu kapsamda AK Parti Gürpınar İlçe Başkanlığı'na Faruk Şamioğlu atanırken, Gevaş İlçesine Nevzat Çalımlı, Başkale İlçesi'ne Sercan Bayer, Muradiye İlçesi'ne Kutbettin Durmaz atanırken, Çatak İlçesine ise Fazıl Babür atanmıştı.

AK Parti Gürpınar İlçe Başkanı olarak atanan Faruk Şamioğlu, yaptığı açıklamada, ilçede refah seviyesini artırmak için yoğun bir şekilde çalışmalar yapacaklarını belirterek, kendilerine verilen göreve layık olmak için mücadele edeceklerini ifade etti.

Ataması sonrası açıklamalarda bulunan Şamioğlu, "Van'ın Gürpınar ilçesine AK Parti İlçe Başkanı olarak atanmış bulunmaktan büyük bir onur duyuyorum. Bu göreve layık görülmemde emeği geçen başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a, AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanımız Sayın Erkan Kandemir'e, MYK, MKYK üyelerimize, İl Başkanımız Sayın Emre Güray'a Milletvekillerimiz Sayın Burhan Kayatürk, Sayın Kayhan Türkmenoğlu'na ve Gençlik Kolları İl Başkanımız Sayın Muhammed Çalağan'a en içten şükranlarımı sunuyorum. Bu önemli görevi üstlenirken, Gürpınar halkına ve partimize en iyi şekilde hizmet etme kararlılığımı vurgulamak isterim. Partimizin hedefleri doğrultusunda, ilçemizi daha ileriye taşımak ve halkımızın refahını artırmak için elimden gelen gayreti göstereceğim. Destek veren, güvenen ve bu sorumluluğu bana layık gören herkese teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

VAN BÖLGE GAZETESİ: FEHMİ TEKDUR

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.