van haber, van haberleri, son dakika van haberleri, van bölge gazetesi

Sofuoğlu’nun cenazesi toprağa verildi

Van Haber

Van'ın eşrafından ve ticaret erbaplarından Burhan Sofuoğlu hayatını kaybetti. Sofuoğlu’nun cenazesi Hacı Hüseyin Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Akköprü Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Vanlı İş insanı Orhan Sofuoğlu'nun babası kentin sevilen ve sayılan isimlerinden biri olan Burhan Sofuoğlu, Hakk'ın rahmetine kavuştu.

Şener ve Yener Sofuoğlu'nun amcaları olan Merhum Burhan Sofuoğlu'nun cenazesi, Cuma Namazı'nı müteakip Hacı Hüseyin Camii'nden kaldırıldı.

Kılınan namazın ardından Sofuoğlu’nun cenazesi Akköprü Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Cenaze törenine Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu, siyasiler, iş dünyasından isimler, vakıf-dernek başkanları, sevenleri, yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Törene ve taziyeye katılanlar, Merhum Sofuoğlu ile ilgili güzel temennilerde bulundu.

İşadamı Orhan Sofuoğlu ise, babasının ölümünden dolayı acısını paylaşanlara teşekkür etti.

Taziyeler Terzioğlu'ndaki Hacı Firdevs Türkmenoğlu Camii'nde kabul ediliyor.

Taziye evinde kısa bir konuşma yapan AK Parti Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu, "Allah bizlere hayırlı ömürler ve hayırlı ölümler nasip etsin. Bizim yengemizin bugün taziyesi sona erdi. Şimdi de Merhum Burhan Sofuoğlu'nun taziyesi başladı. Burhan abi herkesin sevip saydığı, çok değerli bir ağabeyimizdi. Kendisine Yüce Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz. Rabbim, cenaze namazını kılanlardan, cenaze töreninde bulunanlardan ve taziyeye katılanlardan razı olsun. Yine ailenin acısını paylaşanlardan Allah razı olsun" ifadelerini kullandı. Bölge Gazetesi olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

VAN BÖLGE GAZETESİ: FEHMİ TEKDUR

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.