van haber, van haberleri, son dakika van haberleri, van bölge gazetesi

Sonbahar manzaraları göz kamaştırıyor

Van Haber

Van'ın doğal güzellikleri sonbaharda ziyaretçilerine eşsiz bir renk cümbüşü sunuyor. Sarı, yeşil ve kahverenginin tonlarıyla bezenen doğa, farklı güzellikleri beraberinde getiriyor.

Van'da, sonbahar mevsimi ile birlikte kısmen sararmaya başlayan yaprakların oluşturduğu güzel manzaralar, görülmeye değer kareler oluşturuyor.

Kış mevsiminin habercisi hazan mevsimi sonbahar, görsel şölen sunarken, doğa fotoğrafçısı Yeliz Sevin tarafından çekilen fotoğraflar görenleri mest ediyor.

Sonbahar mevsimi ile birlikte kısmen sararmaya başlayan yaprakların oluşturduğu güzel manzaralar, görülmeye değer kareler oluşturuyor.

Van'ın doğal güzellikleri sonbaharda ziyaretçilerine eşsiz bir renk cümbüşü sunarken, yeşil, sarı ve kahverenginin tonlarıyla bezenen tabiat, farklı güzellikleri beraberinde getiriyor.

Van'ın değişik bölgelerinde doğal güzellikler kartpostallık manzaralar sunarken, doğa fotoğrafçısı Yeliz Sevin tarafından çekilen fotoğraflar görenleri mest etti.

Yeşil, sarı ve kahverengi tonlardaki ağaçların yaprakları, adeta renk cümbüşü oluştururken, güneşle birlikte altın sarısı gibi parlayan doğa, fotoğraf tutkunlarının ilgisini çekiyor.

Sonbaharın masalsı manzarasını gören vatandaşlar ve doğa fotoğrafçıları, bu anları kaçırmamak için kayıt altına almaya devam ediyor.

Doğa fotoğrafçısı Yeliz Sevin'in Van'da ölümsüzleştirdiği sonbahar fotoğrafları büyük beğeni topladı.

Van'da sonbaharın renk cümbüşüne hayran kaldıklarını belirten doğaseverler, "Van'ın her mevsimi güzel ama sonbaharda daha bir başka oluyor. Ağaçların yaprakları renk değiştirince çok güzel görünüyor. Bu manzarayı fotoğraf çekerek ölümsüzleştiriyoruz. Ağaçların yaprakları çok hoş bir görüntü oluşturuyor" ifadelerini kullandılar.

VAN BÖLGE GAZETESİ: HACI YILMAZ

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.