van haber, van haberleri, son dakika van haberleri, van bölge gazetesi

Sütçü Kenan gönülleri ısıttı…

Van Haber

Van'ın önde gelen kahvaltı işletmecilerinden Sütçü Kenan Kahvaltı Salonu işletmecisi Kenan Coşkun, kış soğuğunda dışarıda çalışan parkomat, boyacı, seyyar satıcı ve işportacılara sıcak süt ikramında bulundu.

Van kent merkezinde yeterli düzeyde kar yağışı olmamasına rağmen soğuk hava etkisini hissettiriyor. Sıfırın altında seyreden soğuklarda en çok etkilenenler ise, sokaklarda çalışan kişiler.

Van'da Sütçü Kenan Kahvaltı Salonu İşletmecisi Kenan Coşkun, söz konusu bilinçle dışarıda çalışan kişilere bir sürpriz yaparak, sıcak süt ikramında bulundu.

Amacının sokakta çalışırken üşüyen kişilerin gönlüne dokunmak olduğunu belirten Sütçü Kenan, "Bizler yıllardır kahvaltı salonu işleten isimler olarak zaman zaman sokakta çalışan kişilere bu tür sürprizleri yapıp, sıcak süt ikramında bulunuyoruz. Bunu yaparken de, hiçbir karşılık beklemiyoruz. Bu durumu hiçbir zaman reklam yapmadık. Gazetelerde de haberleştirmedik. Fakat bu durumumuza şahit olan gazeteci arkadaşlarımız bunu haberleştireceklerini söylediklerinde başka kişilere de örnek olsun diye kabul ettik. Umarım başka esnaflarımız da bu soğuk havalarda sokakta çalışmak mecburiyetinde kişilere benzer katkılarda bulunurlar" diye konuştu.

Öte yandan gazetemize açıklamalarda bulunan parkomat, seyyar satıcı ve işportacılar ise, Sütçü Kenan'ın yapmış olduğu bu davranışının takdire şayan olduğunu belirterek, kendisine teşekkürlerini iletti.

VAN BÖLGE GAZETESİ: FEHİM ATİŞ

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.