van haber, van haberleri, son dakika van haberleri, van bölge gazetesi

Vali Balcı, yatırımları yerinde inceledi

Van Haber

Van Valisi Ozan Balcı, yapımı devam eden yatırımları yerinde inceledi. Vali Balcı bu kapsamda, inşaatı devam eden yeni kültür merkezi, yeni il halk kütüphanesi, bebek-çocuk kütüphanesi, olgunlaşma enstitüsü ve 130 yatak kapasiteli Kur'an kursu inşaatında incelemelerde bulundu.

Beraberindeki AK Parti Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu, Van İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Nurettin Aras ile birlikte devam eden inşaatları yerinde inceleyen Van Valisi Ozan Balcı, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Vali Valisi Ozan Balcı, bu kapsamda beraberindeki, AK Parti Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu ile birlikte ilk olarak, Devlet Tiyatrosu binasının yanında yapımı devam eden Yeni Kültür Merkezi'nin inşaatında incelemelerde bulundu.

Yüklenici firma yetkililerinden bilgi alan Van Balcı, çok kapsamlı hizmet verecek olan kültür merkezinin kentin kültürüne, sanatına büyük katkı sağlayacağını ifade ederek çalışanlara kolaylıklar diledi.

Vali Balcı ve beraberindekiler akabinde, Devlet Tiyatrosu yanında yapımı devam eden yeni İl Halk Kütüphanesi ile Bebek-Çocuk kütüphanesi inşaatında incelemelerde bulundu.

Yüklenici firma yetkilisinden inşaatın son durumu hakkında bilgi alan Vali Balcı, özellikle Van'ın çocuklarına ve gençlerine büyük fayda sağlayacak kütüphanenin kısa sürede tamamlanarak hizmete gireceğini vurguladı.

Van Valisi Ozan Balcı, AK Parti Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu ve Van İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Nurettin Aras daha sonra Olgunlaşma Enstitüsü binası inşaatında incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.

Vali Balcı ve beraberindeki heyet son olarak Ali Paşa Mahallesi'nde yapımı devam eden 130 yatak kapasiteli Kur'an Kursu inşaatında incelemelerde bulundu.

VAN BÖLGE GAZETESİ: FEHMİ TEKDUR

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.