van haber, van haberleri, son dakika van haberleri, van bölge gazetesi

Van AGD’den Aksa Tufanı programı

Van Haber

Van Anadolu Gençlik Derneği ‘Aksa Tufanı’ yıl dönümü münasebetiyle bir program düzenliyor.  ‘Ya Zafer, Ya Şehadet’ temasıyla düzenlenecek olan program, 7 Ekim 2024 Pazartesi günü saat 19.00’da Van İl Müftülüğü konferans salonunda gerçekleşecek.

Anadolu Gençlik Derneği (AGD), Milli Gençlik Vakfı (MGV) Van Şubesi tarafından organize edilen programa, Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi’nin torunu Yazar Naim Eyyubi ile Aktivist-Yazar Yahia Abuznaid konuşmacı olarak katılacak.

Sanatçı Osman Gündüz’ün de ezgileriyle yer alacağı programla ilgili bilgi veren AGD Şube Başkanı Ömer Gündüz, “Aksa Tufanı’nın yıl dönümü nedeniyle hazırladığımız geceye tüm Van halkını davet ediyoruz” dedi.

Siyonist İsrail’in terörist saldırıları karşısında tüm dünyanın büyük bir insanlık sınavından geçtiğini vurgulayan Ömer Gündüz, merhum Başbakan Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın, “İsrail laftan değil, ancak güçten anlar!” sözünü hatırlattı.

Programı takip etmek isteyen bayanlar için de yer ayrıldığını dile getiren Gündüz, “Gazze ve Lübnan’daki zulme ‘dur’ diyen Kudüs sevdalısı Van halkını Pazartesi günü düzenleyeceğimiz programa bekliyoruz” diye konuştu.

VAN BÖLGE GAZETESİ

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.