van haber, van haberleri, son dakika van haberleri, van bölge gazetesi

Van'daki 50 öğrenciye sıcak yardım

Van Haber

Kış ayının yaklaşması ile birlikte maddi durumu iyi olmayan öğrencilere, kentteki yardım kuruluşları ve dernekler destek çıkıyor. Bu kapsamda İpekyolu İlçesi Kaymaklı Mahallesi’nde okuyan 50 öğrenciye mont ve bot yardımında bulunuldu.

Başlattığı yardım seferberliği ile binlerce aileye gıda kolisi ulaştıran Van Gönül Dostları Derneği, yaklaşan kış öncesi ise yüzlerce çocuğu giydirmeye devam ediyor. Kış günlerinin kendini iyice hissettirme ile harekete geçen Van Gönül Dostları Derneği gönülleri, yüreklere dokundu.

Van Gönül Dostları Derneği, bu kapsamda kış öncesi İpekyolu İlçesi Kaymaklı Mahallesi'nde okuyan 50 öğrenciye mont ve bot yardımında bulundu.

Özellikle kırsal kesimlerdeki öğrencilere sık sık kırtasiye, giyim, ayakkabı desteğinde bulunan Van Gönül Dostları Derneği, kış öncesi İpekyolu Kaymaklı Mahallesi'ndeki çocuklara yardım elini uzattı.

Van Gönül Dostları Derneği gönülleri, İstanbul'daki iş adamları tarafından gönderilen mont, ayakkabı ve diğer yardım ürünlerini çocuklara tek tek ulaştırdı.

Van Gönül Dostları Derneği tarafından organize edilen yardım etkinliğine Van Gönül Dostları Derneği Başkanı Süleyman Çelebi Çomak, Van Gönül Dostları Derneği Koordinatörü Gülcan Çomak, Vatanını Sevenler Federasyonu Doğu Anadolu Bölge Koordinatörü İş İnsanı Nurettin Uygar, Dernek Üyesi Koçali Uygar ve Van Gönül Dostları Derneği gönüllüsü Veysel Dervişoğlu da katılım sağladı.

Her zaman olduğu gibi bu seferde Vanlı çocukları unutmayan PİSA Edu Eğitim Danışmanlık Uzmanı Süleyman Tuncil tarafından gönderilen hediyeler gönüllüler tarafından öğrencilere ulaştırıldı.

Yardım seferberliği sonrası gazetemize açıklamalarda bulunan Van Gönül Dostları Derneği Başkanı Süleyman Çelebi Çomak, "Gönül birliği şiarı ile çıkmış olduğumuz hayır yolculuğunda yıllardır binlerce gönüle dokunmaya devam ediyoruz. Bu kapsamda soğuk havaların iyice kendisini hissettirdiği şu günlerde İpekyolu İlçesine bağlı Kaymaklı Mahallesi'nde okuyan 50 öğrencimize mont ve bot yardımında bulunduk. Bu yardımların dağıtılmasında bizlere inanıp, güvenen, maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen tüm gönül dostlarına sevindirdikleri tüm çocuklarımız adına şahsım ve derneğimizin bileşenleri adına sonsuz teşekkür ediyorum. Kıymetli iş insanlarımız tarafından bize ulaştırılan giyim malzemelerini tespit ettiğimiz ailelere ulaştırmaya devam ediyoruz. Bu kapsamda yaklaşan kış öncesi PİSA Edu Eğitim Danışmanlık Uzmanı Süleyman Tuncil tarafından gönderilen hediyeleri çocuklarımıza ulaştırdık. En büyük zenginlik gönüllere dokunup, yüzlerdeki tebessüme şahitlik etmektir. Yine bu kapsamda yardım seferberliğinde bizlere eşlik eden derneğimizin koordinatörü eşim Gülcan Çomak'a, Vatanını Sevenler Federasyonu Doğu Anadolu Bölge Koordinatörü İş İnsanı Nurettin Uygar'a, Dernek Üyesi Koçali Uygar'a ve Van Gönül Dostları Derneği gönüllüsü Veysel Dervişoğlu'na da teşekkür ediyorum. Bize her anlamda destek sunan iş adamlarımıza sonsuz teşekkür ediyorum. Daha önce olduğu gibi bundan sonraki süreçte de ihtiyaç sahibi ailelerimize yardım elini uzatmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

VAN BÖLGE GAZETESİ: FEHMİ TEKDUR

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.