van haber, van haberleri, son dakika van haberleri, van bölge gazetesi

Vangölüspor ilk mağlubiyetini aldı

Van Haber

Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) mücadele eden Vangölü Sportif Faaliyetler, ligin ikinci hafta maçında deplasmanda karşılaştığı Meskan Ölmez Madencilik Hakkari Zapspor'a 1-0 mağlup olarak ligdeki ilk mağlubiyetini aldı.

Sezonun ilk maçında sahasından Doğubayazıt Futbol Spor Kulübü'yle karşı karşıya gelen ve sahadan 4-1 gibi farklı bir skorla galip gelen Vangölü Sportif Faaliyetler, ligin ikinci hafta maçında deplasmanda karşılaştığı Meskan Ölmez Madencilik Hakkari Zapspor'a 1-0 oldu.

Merzan Şehir Stadyumu'nda oynanan karşılaşmayı Mehmet Taşdemir, Miraç Kızılkaya, Fatih Tizci ve Murat Kum hakem dörtlüsü yönetti.

Kıyasıya geçen maçta Meskan Ölmez Madencilik Hakkari Zapspor, Van temsilcisini 1-0 mağlup ederek sahadan 3 puanla ayrılan taraf oldu.

Rakibine 1-0 mağlup olan Vangölüspor ise ligdeki ilk mağlubiyetini almış oldu.

Grupta oynanan diğer karşılaşmalarda ise sahasında konuk ettiği Yeşil Vartospor'u 2-0 mağlup eden Kızıltepe 47 Spor, 6 puan +6 averajla liderlik koltuğuna otururken, sahasında Batman Kayraspor'u 3-0 mağlup eden Diyarbakırspor ise 6 puan +5 averajla ikinci sırada yer aldı.

Deplasmanda karşılaştığı Doğubayazıt Futbol Spor Kulübü'nü 2-0 mağlup eden 12 Bingölspor, 6 puan +3 averajla üçüncü sırada yer alırken, Vangölüspor'u 1-0 mağlup eden Meskan Ölmez Madencilik Hakkari Zapspor ise 6 puan +2 averajla dördüncü sırada yer aldı.

Sahasında Erangispor'u 5-0 gibi farklı bir skorla mağlup eden Şırnak Petrolspor, 4 puan +5 averajla beşinci sırada yer alırken, evinde Sur Belediyespor ile 1-1 berabere kalan Bitlis Özgüzelderespor ise 4 puan +2 averajla altıncı sırada yer aldı.

Vangölüspor 3 puan +2 averajla yedinci sırada yer alırken, evinde Iğdır Esspor'u 1-0 mağlup eden Kurtalanspor ise 3 puanla sekizinci sırada yer aldı.

Sur Belediyespor 1 puan -1 averajla dokuzuncu sırada yer alırken, Yeşil Vartospor ise 1 puan -2 averajla onuncu sırada yer aldı.

Grupta Batman Kayraspor, Doğubayazıt Futbol SK, Iğdır Esspor ve Erganispor ise henüz puanla tanışamayan takımlar oldu.

VAN BÖLGE GAZETESİ: NİHAT AKARSU

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.