van haber, van haberleri, son dakika van haberleri, van bölge gazetesi

Van'ın eğitimi masaya yatırıldı

Van Haber

Van İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Nurettin Aras başkanlığında toplanan 13 ilçe milli eğitim müdürü, kentin eğitimi durumu hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Edremit Evliya Çelebi MTAL Uygulama Otelinde yapılan değerlendirme ve bilgilendirme toplantısına Van İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Nurettin Aras ve İl Müdür Yardımcısı Harun Kutlu'nun yanı sıra, 13 ilçe milli eğitim müdürü katılım sağladı.

Van İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Nurettin Aras, toplantıda İlçe Milli Eğitim Müdürlerinden ilçede eğitim öğretime ilişkin yapılan çalışmalar hakkında bilgiler alırken, önümüzdeki süreçte atılacak adımlar hakkında değerlendirme yapıldı.

Toplantıda ayrıca ilk defa bu yıl kademeli olarak uygulanmaya başlanan 'Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli' toplantıda masaya yatırıldı.

"TÜRKİYE YÜZYILI MAARİF MODELİ'Nİ ÇOK ÖNEMSİYORUZ"

Toplantı sonrası açıklamalarda bulunan Van İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Nurettin Aras, "Uzun soluklu bir çalışmanın ürünü olan, milletimizin tarihini, kültürünü, değerlerini, birikimini merkeze alan bir bakış açısıyla hazırlanan 'Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli'ni çok önemsiyoruz. Bu noktada yeni müfredatımızı öğrencilerimize aktaracak olan öğretmenlerimize daha iyi anlatabilmek, açıklamak için elimizden geleni yapacak, çalışmalarımıza devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

VAN BÖLGE GAZETESİ: FEHMİ TEKDUR

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.