van haber, van haberleri, son dakika van haberleri, van bölge gazetesi

Vanspor 2. Lig'in en değerli takımı oldu

Van Haber

2024-2025 futbol sezonunda 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele edecek olan Vanspor, TFF 2. Lig'de en yüksek piyasa değerine sahip olan takım oldu.

Bu sezon 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele edecek olan ve önemli futbolcuları kadrosuna katan Vanspor, 2. Lig’in en değerli takımları arasında ilk sırada yer almayı başardı.

2. LİG'İN EN DEĞERLİ TAKIMI VANSPOR...

Transfermarkt, TFF 2. Lig'in en değerli 10 takımını açıkladı. Kadrosunda 32 oyuncu bulunan Vanspor, 3.39 Milyon Euro ile birinci sırada yer aldı.

Vanspor’u 3.27 M ile Kastamonuspor, 3.16 M ile Sarıyer, 2.75 M ile Seri Belediyespor, 2.66 M ile 68 Aksarayspor, 2.5 M ile Altınordu, 2.32 M ile 24 Erzincanspor, 2.29 M ile Kırklarelispor, 2.13 M ile Isparta 32 Spor ve 2.05 M ile Batman Petrolspor takip ediyor.

LİGİN EN İDDİALI SANTRAFORLARI VANSPOR'DA

Erol Temel başkanlığında kurumsal bir kulübe dönüşen Vanspor, bu anlamda nokta transferler gerçekleştirdi. Geçen sezonun en iyi santraforlarından Fuat Bavuk ve Batuhan Kör'ü renklerine bağlayan Van temsilcisi, Kırmızı Grubun en iddialı takımı haline geldi.

VANSPOR'DA HEDEF ŞAMPİYONLUK…

Vanspor Futbol Kulübü, yaptığı transferler sonrası taraftarlarına 'şampiyonluk sözü' verdi. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Vanspor Kulüp Başkanı Erol Temel, “Vanspor’u daha iyi yerlere getirmek için arkadaşlarımız ile birlikte kulübe talip olduk. Kongreyi beklemeden transferlerimize başladık ve kongre sonrası da devam ettik. Bu sezon iyi bir bütçeyle kurulmuş bir Vanspor izleyecek taraftarlar. Hedefimiz şampiyonluk, bu hedef doğrultusunda ilerliyoruz. Tüm ekibime, teknik heyete ve futbolcularımıza güveniyorum. Yolun sonu şampiyonluk” ifadelerini kullandı.

VAN BÖLGE GAZETESİ

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.