van haber, van haberleri, son dakika van haberleri, van bölge gazetesi

Vanspor, 3'te 3 yapmak istiyor

Van Haber

2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden ve ligde oynadığı ilk iki maçında da sahadan galibiyetle ayrılan Vanspor, yarını saat 19.00'da deplasmanda Giresunspor ile karşı karşıya gelecek. Van temsilcisi, Karadeniz ekibini mağlup ederek 3'te 3 yapmak ve liderliğini sürdürmek istiyor.

Ligin ilk haftasında konuk ettiği Belediye Derincespor'u 2-1'le geçen, geçtiğimiz hafta ise deplasmanda karşılaştığı Nazillispor'u 3-0'la geçen Vanspor, ligin üçüncü hafta maçında yarın saat 19.00'da deplasmanda Giresunspor ile karşı karşıya gelecek.

Pazar günü saat 19.00'da oynayacağı zorlu mücadelenin hazırlıklarını 3 boyunca Ankara'da yoğun bir tempoda sürdüren Van temsilcisi, deplasmandan 3 puan çıkararak, üçte üç yapmasının hesabını yapıyor. Kırmızı- Siyahlılar, deplasmanda oynayacağı zorlu maçı kazanarak, puanını 9'a yükseltmek ve liderlik koltuğundaki yerini korumak istiyor.

Teknik Direktör Tahsin Tam sorumluluğunda Ankara'da Giresunspor maçının hazırlıklarını yoğun bir tempoda tamamladıktan sonra dün Giresun'a giden Vanspor, zorlu mücadeleden 3 puanla ayrılmayı amaçlıyor.

Dün sona eren yaz transfer dönemi öncesi büyük yol kat eden ve önemli futbolcuları kadrosuna kadar Vanspor, Teknik Direktör Tahsin Tam yönetiminde, Giresunspor hazırlıklarını yoğun bir tempoda tamamladı.

Ligde oynadığı ilk iki maçtan galibiyetle ayrılan Tahsin Tam'ın öğrencileri, deplasmanda karşılaşacağı Giresunspor karşısında da 3 puan için mücadele edecek.

Van temsilcisi, yarın oynayacağı zorlu maçı kazanarak, bir sonraki hafta sahasında karşılaşacağı Elazığspor maçı öncesi moralini üst seviyeye çıkarmayı hedefliyor.

Giresunspor ile Vanspor arasında oynanacak olan zorlu mücadele Pazar günü saat 19.00'da Çotanak Spor Kompleksi'nde başlayacak.

Mücadeleyi; Yunus Emre Çakar, Oğuz Akyüz, Enes Biroğlu ve Talha Öztürk hakem dörtlüsü yönetecek.

GRUPTAKİ DİĞER KARŞILAŞMALAR…

Öte yandan grupta oynanacak olan diğer maçlarda, 6 puan +4 averajla ikinci sırada yer alan 68 Aksarayspor, sahasında henüz puanı bulunmayan Karaman FK'yı konuk ederken, 6 puan +3 averajla üçüncü sırada bulunan Menemen FK ise sahasında 1 puanla on ikinci sırada bulunan Belediye Derincespor ile karşı karşıya gelecek.

4 puan +2 averajla dördüncü sırada yer alan Somaspor, sahasında4 puan +1 averajla beşinci sırada yer alan Bucaspor 1928 ile karşı karşıya gelirken, 4 puan +1 averajla altıncı sırada yer alan Elazığspor ise 0 puanla son sırada yer alan Nazillispor ile karşı karşıya gelecek.

4 puan +1 averajla yedinci sırada bulunan Karacabey Belediyespor, 2 puanla dokuzuncu sırada yer alan Ankara Demirspor ile deplasmanda karşı karşıya gelirken, 2 puanla onuncu sırada yer alan Serik Belediyespor ise, 1 puanla on dördüncü sırada yer alan Diyarbekirspor'a konuk olacak.

2 puanla on birinci sırada yer alan Arnavutköy Belediyespor, 0 puanla on yedinci sırada yer alan Yeni Mersin İdman Yurdu'nu konuk ederken, 1 puanla on üçüncü sırada yer alan Beyoğlu Yeni Çarşı ise henüz puanı bulunmayan 16 altıncı sıradaki Erbaspor ile karşı karşıya gelecek.

VAN BÖLGE GAZETESİ: HACI YILMAZ

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.