van haber, van haberleri, son dakika van haberleri, van bölge gazetesi

Vanspor, Abdulcebrail'le de yollarını ayırdı

Van Haber

2024-2025 futbol sezonunda 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele edecek olan ve Kayseri'deki ikinci etap kamp çalışmalarını tamamlayan Vanspor, kampta beklenen performansı ortaya koyamayan Abdulcebrail Akbulut'la da yollarını ayırdı.

Vanspor'da 18 Temmuz'da yapılan kongre sonrası Erol Temel başkanlığındaki yeni yönetimin göreve gelmesinin ardından kendisiyle bir kez daha anlaşma sağlanan fakat Van ve Kayseri'de yapılan kamplarda beklenen performansı ortaya koyamayan Abdulcebrail Akbulut'la yollar ayrıldı.

Alpay Koçaklı'nın ardından, Abdulcebrail Akbulut'la da yollarını ayıran Vanspor, eksik mevkilerini tamamlamak için transfer görüşmelerini sürdürüyor. Orta saha, stoper ve bir kanat oyuncusu alması beklenen Van temsilcisinin, bu kapsamda birçok futbolcu ile görüşme halinde olduğu belirtildi.

2023-2024 futbol sezonunda başında Etimesgut Belediyespor'dan transfer edilen ve Vanspor formasıyla 22 resmi maçta forma şansı bulan Abdulcebrail Akbulut, bu periyotta gol ve asist katkısında bulunamadı. Sol bekte görev yapan Abdulcebrail, Van ve Kayseri'deki kamplarda beklenen performansı ortaya koyamadı.

Alpay Koçaklı'nın ardından, Abdulcebrail Akbulut'la da yollarını ayıran Vanspor, yaptığı açıklamada, "Geçtiğimiz sezon takımımızın formasını giyen Cebrail Akbulut ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Verdiği mücadele ve katkılardan dolayı kendisine teşekkür eder, kariyerinde başarılar dileriz" ifadelerine yer verdi.

ABDULCEBRAİL AKBULUT KİMDİR?

2001 yılında Bayburt'ta dünya gelen ve futbola Iğdıresspor'da başlayan Abdulcebrail Akbulut, daha sonra Fenerbahçe U17, U21 ve A takımda forma giydi. Akabinde Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor, Zonguldak Kömürspor, 24 Erzincanspor, Etimesgut Belediyespor ve Vanspor formalarını terletti.

Kariyerinde 98 resmi maça çıkan Abdulcebrail Akbulut, 2 gol, 2 asist katkısında bulundu. Kariyerinde 18 sarı kart, 3 kırmızı kart gören Abdulcebrail, 6 bin 455 dakika sahada kaldı.

Geçtiğimiz sezon Vanspor formasıyla 22 resmi maçta forma şansı bulan Abdulcebrail Akbulut, bu periyotta gol ve asist katkısında bulunamadı. Sol bekte görev yapan Abdulcebrail, Van ve Kayseri'deki kamplarda beklenen performansı ortaya koyamadı.

VAN BÖLGE GAZETESİ: FEHMİ TEKDUR

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.