van haber, van haberleri, son dakika van haberleri, van bölge gazetesi

Vanspor, Ahmet Eren'le yeniden anlaştı

Van Haber

2024-2025 futbol sezonunda yine ikinci ligde yoluna devam edecek olan Vanspor, iç transferde gelecek sezon takımda tutmayı düşündüğü futbolcularla anlaşmaya devam ediyor. Van temsilcisi, iç transferde Hasan Bilal'in ardından, Ahmet Eren'le de anlaşmaya vardı.

18 Temmuz Perşembe günü yapılacak olan olağanüstü kongrede yeni kulüp başkanı olması beklenen Erol Temel, başarılı sol bek Ahmet Eren ile görüşerek kendisini Kırmızı- Siyahlı renklere bağladı.

2023-2024 futbol sezonunda başında Karacabey Belediyespor'dan transfer eline ve Vanspor formasıyla kariyerinin en iyi çıkışını yakalayan Ahmet Eren, gelecek sezon da Vanspor formasını terletmeye devam edecek.

Geçtiğimiz sezon Vanspor formasıyla 30 resmi maçta forma giyen Ahmet Eren, 3 asist katkısında bulunurken, 2 bin 258 dakika sahada kalmayı başardı. Başarılı sol bek, bu periyotta 11 sarı kart gördü.

Transferle ilgili Vanspor Futbol Kulübü tarafından yapılan açıklamada, "Kulübümüz 2024-2025 sezonu planlaması kapsamında; geçtiğimiz sezon takımımızın formasını giyen başarılı futbolcu Ahmet Eren ile yeniden anlaşma sağlamıştır. Yeni sezonda futbolcumuz Ahmet Eren'e başarılar diler, camiamız için hayırlı olmasını dileriz" ifadelerine yer verildi.

AHMET EREN KİMDİR?

1997 yılında Trabzon'da dünyaya gelen Ahmet Eren, futbola İdmanocağı Altyapısında başladı. Daha sonra 1461 Trabzon Altyapısına geçiş yapan Ahmet Eren, Trabzon U16, U17, U19, U21, 1461 Trabzonspor, Trabzonspor, Çankaya FK, Nevşehir Belediyespor ve Karacabey Belediyespor formalarını terletti.

Kariyerinde 175 resim maça çıkan Ahmet Eren, 10 gol atıp, 4 asist katkısında bulunurken, bu periyotta 48 sarı kart, 2 kırmızı kart gördü.

Ahmet Eren toplamda 11 bin 612 dakika sahada kalırken, geçtiğimiz sezon Karacabey Belediyespor formasıyla 27 resmi maça çıktı. Bu süreçte 1 gol atan Ahmet Eren, bin 227 dakika sahada kaldı.

Sol bek, orta saha sol ve sol kanat mevkilerinde oynayabilen Ahmet Eren, son olarak Vanspor formasını terletti.

Vanspor formasıyla geçtiğimiz sezon, 30 resmi maçta forma giyen Ahmet Eren, 3 asist katkısında bulunurken, 2 bin 258 dakika sahada kalmayı başardı. Başarılı sol bek, bu periyotta 11 sarı kart gördü.

VAN BÖLGE GAZETESİ: FEHMİ TEKDUR

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.