van haber, van haberleri, son dakika van haberleri, van bölge gazetesi

Vanspor, Alpay Koçaklı ile yollarını ayırdı

Van Haber

2024-2025 futbol sezonunda 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele edecek olan ve Kayseri'deki ikinci etap kamp çalışmalarını tamamlayan Vanspor, kampta beklenen performansı ortaya koyamayan Alpay Koçaklı ile yollarını ayırdı.

Vanspor'da 18 Temmuz'da yapılan kongre sonrası Erol Temel başkanlığındaki yeni yönetimin göreve gelmesinin ardından kendisiyle bir kez daha anlaşma sağlanan fakat, Van ve Kayseri'de yapılan kamplarda beklenen performansı ortaya koyamayan Alpay Koçaklı ile yollar ayrıldı.

2023-2024 futbol sezonunda başında Şanlıurfaspor'dan transfer edilen ve Vanspor formasıyla 28 resmi maçta forma giyen Alpay Koçaklı bu periyotta 1 gol atıp, 4 asist katkısında bulundu. Sağ kanat, ol kanat ve sağ bek mevkilerinde oynayabilen Alpay Koçaklı, kampta beklenen performansı ortaya koyamadı.

Alpay Koçaklı ile yollarını ayıran Vanspor'dan yapılan açıklamada, "Geçtiğimiz sezon takımımızın formasını giyen Alpay Koçaklı ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Verdiği mücadele ve katkılardan dolayı kendisine teşekkür eder, kariyerinde başarılar dileriz" ifadelerine yer verildi.

ALPAY KOÇAKLI KİMDİR?

1998 yılında Zonguldak'ta dünyaya gelen Alpay Koçaklı, Karabükspor Altyapısında futbola başladı. Daha sonra Karabükspor ile profesyonel futbol hayatına adım atan Alpay Koçaklı, Gaziantepspor, Alanyaspor, Adanaspor, Giresunspor, Sivas Belediyespor, Sakaryaspor ve Şanlıurfaspor formalarını giydi.

Kariyerinde 168 resmi maça çıkan Alpay Koçaklı, 27 gol atıp, 10 asist katkısında bulunurken, bu periyotta 23 sarı kart, 4 kırmızı kart gördü.

Bu periyotta 7 bin 789 dakika sahada kalan Alpay Koçaklı, önceki sezon Şanlıurfaspor formasıyla 23 resmi maça çıkmıştı. Bu maçlarda 7 gol atıp, 2 asist üreten Alpay, 742 dakika sahada kaldı.

Sağ kanat, sol kanat ve sağ bek mevkilerinde oynayabilen ve geçtiğimiz sezon Vanspor formasıyla 28 resmi maçta forma giyen Alpay Koçaklı, bu periyotta 1 gol atıp, 4 asist katkısında bulundu.

824 dakika sahada kalan Alpay Koçaklı, bu süreçte 3 kez sarı kart gördü.

Geçtiğimiz sezon Vanspor formasıyla 28 resmi maçta forma giyen Alpay Koçaklı bu periyotta 1 gol atıp, 4 asist katkısında bulundu. Sağ kanat, sol kanat ve sağ bek mevkilerinde oynayabilen Alpay Koçaklı, kampta beklenen performansı ortaya koyamadı.

YUSUF ABDİOĞLU SAKATLANDI

Öte yandan Vanspor'un, Adana 01 FK ile oynadığı son hazırlık maçında, 4. dakikada yüzüne aldığı darbe sonrası sakatlık yaşayan Yusuf Abdioğlu'nun yapılan tetkikler sonrası burnunun kırıldığı tespit edildi.

Konuyla alakalı kulüp tarafından yapılan açıklamada, "Adana 01 FK ile oynadığımız hazırlık maçının 4. dakikasında futbolcumuz Yusuf Abdioğlu yüzüne aldığı darbe sonrası sakatlık yaşamıştır. Yapılan tetkikler neticesinde futbolcumuza burun kırığı teşhisi konmuştur. Kendisine acil şifalar diliyor, en kısa sürede sahalara dönmesini temenni ediyoruz" ifadelerine yer verildi.

VAN BÖLGE GAZETESİ: HACI YILMAZ

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.