van haber, van haberleri, son dakika van haberleri, van bölge gazetesi

Vanspor'dan 2 futbolcu haftanın onbirinde...

Van Haber

2023-2024 futbol sezonunun yirmi ikinci hafta maçında Cumartesi günü sahasında karşılaştığı Serik Belediyespor'u 3-1 mağlup eden Vanspor'da, başarılı bir performans ortaya koyan ve takımının ilk golünü kaydeden Hasan Bilal'in yanı sıra, orta sahada önemli işler yapan ve ikinci golü kaydeden Erdem Seçgin, 'Haftanın En İyi Onbiri'nde yer almayı başardı.

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Vanspor, ikinci devrenin üçüncü maçında Cumartesi günü sahasında karşılaştığı ve 1-0 geriye düştüğü maçta, Serik Belediyespor'u 3-1 mağlup ederek puanını 43'e çıkardı.

Ligdeki on üçüncü galibiyetini Serik Belediyespor karşısında alan Van temsilcisi 43 puanla ikinci sıraya yükseldi. Ligin ikinci yarısına Bucaspor karşısında aldığı galibiyetle başlayan Van temsilcisi, bu çıkışını Adıyaman FK ve Serik Belediyespor karşısında da sürdürdü.

Bu kapsamda sosyal medyada birçok kişinin değerlendirmesi alınarak hazırlanan 'Haftanın En İyi Onbiri' açıklandı. Sosyal medyada TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta, son haftanın en başarılı on bir sporcusu belirlendi.

Sporseverlerin de değerlendirmesi sonucu belirlenen onbirde, Vanspor'da, Serik Belediyespor karşısında üstün bir performans ortaya koyan Hasan Bilal ve Erdem Seçgin de yer aldı.

Sporseverlerin de değerlendirmesi sonucu ile belirlenen onbirde, Vanspor'dan Hasan Bilal, Erdem Seçgin, Diyarbekirspor'dan Arda Kurtulan, Beyoğlu Yeni Çarşı'dan Tolunay Yurtseven, Esenler Erokspor'dan Ali Yavuz Kol, Onur Özcan, Nazilli Belediyespor'dan Baran Işık, Hakkı Can Aksu, Karacabey Belediyespor'dan Ömer Faruk Yücel, Ankaraspor'dan Cenk Doğan ve Adıyaman FK'dan Mustafa Hoşoğlu yer alan isimler oldu.

VAN BÖLGE GAZETESİ: FEHİM ATİŞ

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.