van haber, van haberleri, son dakika van haberleri, van bölge gazetesi

Vanspor'dan savunmaya takviye…

Van Haber

2024-2025 futbol sezonunda yine ikinci ligde yoluna devam edecek olan Vanspor, son olarak Esenler Erokspor'da oynayan ve savunmada önemli işlere imza atan Onur Özcan'ı kadrosuna kattı. Van temsilcisi Onur Özcan'ın transferiyle birlikte savunmada önemli bir eksiğini gidermiş oldu.

Bu sezon kırmızı grupta mücadele edecek olan Vanspor'da transfer çalışmaları aralıksız bir şekilde devam ediyor. Van temsilcisi bu kapsamda son olarak Esenler Erokspor'la şampiyonluk yaşayan ve savunmada önemli işlere imza atan Onur Özcan'ı kadrosuna kattığını açıkladı.

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Van ve Kayseri'de iki etap şeklinde hazırlanan ve dün yeniden Van'da toplanan Vanspor, bir yandan da eksik mevkilere transfer yapmak için görüşmelerini sürdürüyor. Van temsilcisi bu kapsamda son olarak Onur Özcan'ın transferiyle birlikte savunmada önemli bir eksiğini gidermiş oldu.

İç ve dış transferlerle birlikte şu ana kadar 23 futbolcuyla resmi anlaşma sağlayan Vanspor, Onur Özcan'ın transfer edilmesiyle birlikte, stoper mevkiinde de önemli bir eksiğini gidermiş oldu.

Onur Özcan'ın ile birlikte şu ana kadar iç ve dış transferde 23 futbolcuyla anlaşma sağlayan Kırmızı- Siyahlı takım, eksik mevkiler için birçok futbolcuyla temas halinde. Son olarak dış transferde Onur Özcan ile anlaşma sağlayan ve savunmada önemli bir eksiğini gideren Van temsilcisinin önümüzdeki günlerde takımın durumuna göre birkaç transfer daha yapması bekleniyor.

18 Temmuz'da yapılan olağanüstü kongrede Vanspor'un yeni başkanı seçilen Erol Temel ve transfer komitesi transfer çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Başkan Temel ve transfer komitesi bu kapsamda son olarak Esenler Erokspor'da önemli bir başarı yakalayan ve şampiyonluk kupasını kaldıran Onur Özcan ile anlaştı.

Yeni sezon hazırlıklarını Teknik Direktör Tahsin Tam yönetiminde Şahabettin Özarslaner Spor Tesisleri'nde yoğun bir şekilde tamamladıktan sonra 2 Ağustos'ta toplandığı Kayseri'deki ikinci etap kamp çalışmalarını yoğun bir tempoda tamamlayan Van temsilcisi, dün yeniden toplandığı Van'da çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor.

Bu kapsamda daha önce iç transferde Hasan Bilal, Ahmet Eren, Harun Kavaklıdere, Kerem Çağatay, Burak Kavlak, Medeni Bingöl, Muhammed Ali Doğan, Erdem Seçgin ve Cantuğ Temel ile anlaşan Vanspor, dış transferde ise şu ana kadar Sergen Yatağan, Fuat Bavuk, kaleci Abdulsamed Damlu, Enes Kayar, Massis Gülük, Devrim Taşkaya, Ayberk Kaygısız, Eren Albayrak, Bekir Can Kara, Mert Örnek, Yusuf Abdioğlu, Batuhan Kör, Muhammet Ensar Çavuşoğlu ve Onur Özcan'ı kadrosuna kattı.

Teknik Direktör Tahsin Tam'ın sunduğu liste doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Vanspor, eksik mevkiler için transfer çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. 

Öte yandan Vanspor, Van'da ve Kayseri'de yapılan kamplarda beklenen performansı ortaya koyamayan Alpay Koçaklı, Abdulcebrail Akbulut ve Yunus Emre Yalçın ile yollarını ayırdı.

ONUR ÖZCAN KİMDİR?

1992 yılında İzmir'de dünyaya gelen Onur Özcan futbola Torbalıspor altyapısında başladı. Akabinde Manavgatspor, Gölcükspor, Karacabey Belediyespor, Bucaspor ve Esenler Erokspor formalarını terletti.

Kariyerinde 322 resmi maçta forma giyen Onur Özcan, bu periyotta 24 gol atıp, 2 asist katkısında bulundu. 26 bin 20 dakikada sahada kalan başarılı stoper, 78 sarı kart, 3 kırmızı kart gördü.

Geçtiğimiz sezon Esenler Erokspor ile şampiyonluk yaşayan ve 26 resmi maçta forma giyen Onur Özcan, bu maçlarda 3 gol katkısında bulundu. Bin 675 dakika sahada kalan Onur, bu süreçte 5 sarı kart gördü.

VAN BÖLGE GAZETESİ: HACI YILMAZ

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.