van haber, van haberleri, son dakika van haberleri, van bölge gazetesi

Vanspor, Hasan Bilal'le yeniden anlaştı

Van Haber

2024-2025 futbol sezonunda yine ikinci ligde yoluna devam edecek olan Vanspor, geçtiğimiz günlerde takıma veda eden Hasan Bilal'le yeniden anlaşmaya vardı. 18 Temmuz Perşembe günü yapılacak olan olağanüstü kongrede yeni kulüp başkanı olması beklenen Erol Temel, Hasan Bilal'le görüşerek kendisini Kırmızı- Siyahlı renklere bağladı.

2022-2023 futbol sezonunda Kasımpaşa'dan transfer edilen ve Vanspor forması altında kariyerinin en iyi çıkışını yakalayan Hasan Bilal, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada Vanspor'a veda ettiğini duyurmuştu. Kırmızı- Siyahlı forma ile 62 resmi maçta forma giyen ve bu periyotta 19 gol atıp, 11 asist katkısında bulunan Hasan Bilal, yapılan görüşmeler sonrası yeniden Vanspor'a imzayı attı.

18 Temmuz Perşembe günü yapılacak olan olağanüstü kongrede yeni kulüp başkanı olması beklenen Erol Temel, beraberindeki Gökhan Hanoğlu birlikte Hasan Bilal'le bir araya geldi. Yapılan görüşmeler sonrası Hasan Bilal kendisini yeniden Kırmızı- Siyahlı renklere bağlayan sözleşmeyi imzaladı.

Bu sezon Vanspor'da attığı gollerle adından söz ettiren ve önemli bir mücadele ortaya koyan Hasan Bilal'in yeniden takıma kazandırılması taraftarları memnun etti.

2022 yılında Süper Lig temsilcisi Kasımpaşa'dan transfer edilen ve bu sezon Vanspor formasıyla üstün bir performans ortaya koyan Hasan Bilal, Kırmızı- Siyahlı formayla bu sezon 29 maçta forma giydi ve adından sıkça söz ettirmeyi başardı.

Bu sezon 10 gol atıp, 7 asist katkısında bulunan Hasan Bilal, bin 884 dakika sahada kalırken, bu süreçte 3 sarı kart gördü.

Konuyla alakalı Vanspor Futbol Kulübü tarafından yapılan açıklamada ise, "Kulübümüz 2024-2025 sezonu planlaması kapsamında; iki sezondur takımımızın formasını giyen başarılı futbolcu Hasan Bilal ile yeniden anlaşma sağlamıştır. Yeni sezonda futbolcumuz Hasan Bilal'e başarılar diler, camiamız için hayırlı olmasını dileriz" ifadelerine yer verildi.

HASAN BİLAL KİMDİR?

1998 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Hasan Bilal, Rami Spor Kulübü alt yapısında futbola başladı. Daha sonra Galatasaray alt yapısına geçiş yapan Hasan Bilal, bir sezon sonra Kasımpaşa alt yapısında futbol kariyerini sürdürdü.

Kasımpaşa ile profesyonel futbol kariyerine adım atan Hasan Bilal, daha sonra Keçiörengücü, Sakaryaspor, Diyarbekirspor ve Serik Belediyespor'da kiralık olarak forma giydi. Futbol kariyerinde 158 resmi maça çıkan Hasan Bilal, 34 gol atarken, 14 asist katkısında bulundu.

7 bin 689 dakikada sahada kalan Hasan Bilal, 2022-203- 2023-2024 futbol sezonlarında Vanspor formasını terletti.

Kırmızı- Siyahlı forma ile 62 resmi maçta forma giyen Hasan Bilal, bu periyotta 19 gol atıp, 11 asist katkısında bulundu.

VAN BÖLGE GAZETESİ: HACI YILMAZ

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.