van haber, van haberleri, son dakika van haberleri, van bölge gazetesi

Vanspor için her yer VAN

Van Haber

Öncellikle Nazillispor deplasmanında galip gelen yönetim, teknik kadro ve futbolcu kardeşlerimizi, bunun yanında takımı yalnız bırakmayan taraftarlarımızı yürekten kutluyoruz.

Nazilli deplasmanı da gösterdi ki her deplasmanda taraftarı olan bir takımdır Vanspor. Kısacası Vanspor için her yer VAN.

Pazar günü Nazillispor deplasmanında farklı galip gelen ekibimiz, ilk 2 maçta 6 puan alarak liderlik koltuğuna da oturdu. Geçen hafta kendi sahamızda oynadığımız Derince maçına baktığımızda takımımız Nazilli maçında daha mücadeleci bir ruhla, güzel bir futbol sergilemesi elbette hepimizi sevindirdi.

Demek ki takımda azda olsa bir uyum sorunu var. Bu sorun da inanıyoruz bir iki hafta sonra tamamıyla ortadan kalkacak ve daha dinamik, daha mücadeleci ve saha içinde daha uyumlu bir takım olacağız.

Grupta ligin 2. Haftası geride kaldı. 2. Hafta maçları sonunda temsilcimiz Vanspor, Aksaray ve Menemenspor 6'şar puanla ilk 3 sırada yer alırken, flaş transferler yapan Serikspor ise 2 puanla 10. sırada yer aldı.

Tabi henüz ligin başı. İleriki haftalar neyi gösterir bilemeyiz. Belki de beklemediğimiz takımlar ön plana çıkacak. Vanspor olarak yapmamız gereken, takımlara ve rakiplerimize değil kendi işimize bakarak iç sahada puan kaybetmeden, deplasmanda da kazandığımızın üstüne bırakarak, rehavete kapılmadan yolumuza devam etmektir.

Grup zayıf. Biz her yönüyle yani, yönetim, teknik ve futbolcu bunun yanında taraftar olarak güçlü bir ekibiz. Gruptaki takımlar da bunun farkında. O yüzden lige iyi başladık. Hatalara, sıkıntılara, sorunlara meyil vermeden yolumuza böyle devam edersek, sezon sonu açık arayla şampiyon olacağımıza inanıyorum.

Nazillispor maçı ardından Ankara’ya geçen ekibimiz, Giresunspor maçı hazırlıklarını burada tamamlayacak. Yaklaşık 3-4 gün Ankara'da kısa bir kamp dönemi geçirecek olan ekibimiz, daha sonra Giresun'a geçecek. Buradan başta Kulüp Başkanı Erol Temel ve yönetimini kutlamak lazım.

Van’a gelmeden Ankara'da konaklamak elbette maddi olarak bir külfettir. Temennimiz bunun karşılığında da takımımızın Giresun’da alacağı güzel bir galibiyet olur. Ayrıca taraftarlarımızı da yürekten tebrik ediyoruz.

TFF 2. lig ve hatta bir üst ligde bile her deplasmanda takımıyla birlikte olan, takımını yalnız bırakmayan ve tam desteğini veren belki de tek taraftar Vanspor taraftarıdır. Yaz, kış, sıcak, soğuk, yol uzun veya kısa demeden takımının yanında olan taraftarlarımızın desteği taktire şayandır. Kısacası Vanspor için her yer VAN.

Evet, Derince, Nazilli ve bu hafta sonu oynanacak Giresunspor maçı ardından takımımız ligin 4. Haftasında oynayacağı Elazığspor maçıyla taraftarlarıyla buluşacak. Bu buluşmanın bir gece maçı olması çok daha güzel olacağı kanaatindeyim.

Stat ışıkları değiştirme çalışmaları sürüyor. Işıkların yetişmesi halinde yıllar sonra bu kent bir gece maçıyla takımına ve yeni sezona merhaba demesinin heyecanı ve atmosferi inanın harika olacaktır.

Her şey çok güzel gidiyor. Temennimiz bu güzelliklerin devam etmesi ve bu sezon bu güzide kentin yıllar sonra bir üst ligle tanışmasıdır.

SALİH DENİZ

Yorumlar (1)

HEPİNİZE CANDAN TEBRİK VE... 1 Hafta Önce

TEKNİK EKİP VE TAKIMIMIZ HER MAÇTAN SONRA ÇOK DAHA İYİSİ İÇİN ÇABA GÖSTERSİN. HER MAÇINI BÜYÜK EKRANDAN YİNE İZLESİN. HER OYUNCU KENDİNİ DAHA ÇOK GELİŞTİRSİN. KALECİLERİMİZ DAHA ÇOK GÜVEN VERSİN. RAKİPLERİNİ DAHA ORTA SAHADAYKEN DURDURAN BİR VAN SPOR OLSUN. DEFANSIMIZ DAHA ETKİLİ BİR SAVUNMA YAPSIN. RAKİP TAKIM FİLELERİNİ SIK SIK HAVALANDIRAN ETKİLİ BİR FORVET İZLEYELİM. DİSİPLİNLİ, BAĞLANTILI, SİSTEMLİ BİR OYUN DÜZENİ OTURSUN. BUNDAN SONRA DAHA DA HIRSLI, HIZLI, ETKİLİ, BASKILI, ÜSTÜN BİR VAN SPOR İZLEYELİM. İLERLEYEN HER MAÇTA 2. LİGİN EN ETKİLİ, EN GOLCÜ, EN KALİTELİ TAKIMI OLAN BİR VAN SPOR ORTAYA ÇIKARALIM. HER MAÇTA TEK HEDEF GALİBİYET OLSUN. LİDERLİK KOLTUĞUNU KAPTIRMAYALIM. FARKI AÇALIM. LİGİN EN GOLCÜLERİ VAN SPOR'DAN ÇIKSIN. EN AZ GOL YİYEN VAN SPOR OLSUN, EN ÇOK GOL ATAN VAN SPOR OLSUN. EN GÜZEL OYNAYAN VAN SPOR OLSUN. 1. LİGE EN ÇOK YAKIŞTIRILAN TAKIM VAN SPOR OLSUN. SİZE GÜVENİYORUZ, BUNLARI YAPABİLİRSİNİZ. LÜTFEN AZİM VE GAYRETLE DEVAM...

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.