van haber, van haberleri, son dakika van haberleri, van bölge gazetesi

Vanspor, lideri devirmek istiyor

Van Haber

2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden ve ligde oynadığı 5 maçta 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan Vanspor, bugün saat 15.00'te sahasında lider 68 Aksarayspor'u konuk edecek. Van temsilcisi zorlu rakibi karşısında galip gelerek, son haftalarda yaşadığı puan kayıplarını telafi etmek istiyor.

Hafta boyunca lider 68 Aksarayspor maçının hazırlıklarını yoğun bir tempoda sürdüren Vanspor, bugün sahasında konuk edeceği rakibini, taraftarının da desteğiyle eli boş göndermek için mücadele edecek.

Ligin ilk haftasında konuk ettiği Belediye Derincespor'u 2-1'le geçen, ikinci haftada deplasmanda karşılaştığı Nazillispor'u ise 3-0 mağlup eden Vanspor, üçüncü hafta maçında yine deplasmanda karşılaştığı Giresunspor ile 1-1 berabere kalırken, dördüncü hafta maçında sahasında karşılaştığı Elazığspor'a 2-0 mağlup olarak, şampiyonluk yolunda önemli bir yara almıştı.

Ligin beşinci hafta maçında ise deplasmanda karşılaştığı ve 1-0 öne geçtiği maçta Menemen Futbol Kulübü ile 1-1 berabere kalan Vanspor'da Teknik Direktör Tahsin Tam ile yollarını ayırmıştı. Tahsin Tam'dan boşalan teknik direktörlük görevine getirilen Ümit Bozkurt yönetiminde Aksarayspor maçının hazırlıklarını hafta boyunca sürdüren Vanspor, sahasında galip gelerek, haftalar sonra galibiyetle tanışmak istiyor.

Bugün saat 15.00'te oynayacağı zorlu mücadelenin hazırlıklarını hafta boyunca Şahabettin Özarslaner Spor Tesisleri'nde yoğun bir tempoda sürdüren Vanspor, sahasında karşılaşacağı lider 68 Aksarayspor'u mağlup ederek, son haftalarda yaşadığı puan kayıplarını telafi etmek istiyor.

68 Aksarayspor galibiyetiyle puanını 11'e yükseltmek ve kötü gidişata son vermek isteyen Vanspor, sahasında karşılaşacağı Aksaray temsilcisini mağlup etmek istiyor.

Hafta sonu takımın başına getirilen Ümit Bozkurt sorumluluğunda Şahabettin Özarslaner Spor Tesisleri'nde Aksarayspor maçının hazırlıklarını yoğun bir tempoda tamamlayan Vanspor, zorlu mücadeleden 3 puanla ayrılmayı amaçlıyor.

Ligde oynadığı ilk beş maçta 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan Van temsilcisi, bugün sahasında karşılaşacağı lider Aksarayspor'u taraftarının da desteğiyle mağlup etmek için mücadele edecek.

Van temsilcisi, bugün saat 15.00'te oynayacağı zorlu maçı kazanarak, bir sonraki hafta deplasmanda karşılaşacağı Arnavutköy Belediyespor maçı öncesi moralini üst seviyeye çıkarmayı hedefliyor.

Vanspor ile lider Aksarayspor arasında oynanacak olan zorlu mücadele bugün saat 15.00'te Van Atatürk Şehir Stadyumu'nda oynanacak. Mücadeleyi; Enver Aydın, Mehmet Ali Vardar, Tuncay Ercan ve Muammer Sarıdağ hakem dörtlüsü yönetecek.

Önceki hafta sahasında Elazığspor karşısında beklenmedik 3 puan kaybeden, geçtiğimiz hafta ise 1-0 öne geçtiği maçta Menemen FK ile 1-1 berabere kalan Vanspor, Aksarayspor'u mağlup ederek, son haftalardaki puan kaybını telafi etmek istiyor.

GRUPTA DİĞER MAÇLAR…

Öte yandan grupta bir birinden zorlu mücadeleler oynanacak. Grupta 13 puan +7 averajla ikinci sırada bulunan Menemen FK deplasmanda kendisiyle aynı puandaki üçüncü sıradaki Elazığspor'a konuk olurken, 11 puanla dördüncü sırada yer alan Serik Belediyespor ise 10 puan +2 averajla altıncı sırada yer alan Karacabey Belediyespor'a konuk olacak.

10 puan +3 averajla beşinci sırada yer alan Bucaspor, sahasında 5 puanla on ikinci sırada bulunan Giresunspor'u konuk ederken, 9 puanla altıncı sırada yer alan Ankara Demirspor ise deplasmanda 5 puanla on birinci sırada yer alan Karaman FK ile karşı karşıya gelecek.

7 puanla dokuzuncu sırada yer alan Somaspor, deplasmanda 1 puanla on altıncı sırada yer alan Yeni Mersin İdman Yurdu'na konuk olurken, 7 puanla onuncu sırada yer alan Arnavutköy Belediyespor ise deplasmanda 0 puanla son sırada yer alan Nazillispor ile karşı karşıya gelecek.

4 puanla on üçüncü sırada yer alana Beyoğlu Yeni Çarşı sahasında 1 puanla on yedinci sırada yer alan Diyarbekirspor'la karşı karşıya gelirken, 3 puanla on dördüncü sırada yer alan Erbaaspor ise deplasmanda 2 puanla on beşinci sırada yer alan Belediye Derincespor'a konuk olacak.

VAN BÖLGE GAZETESİ: HACI YILMAZ

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.