van haber, van haberleri, son dakika van haberleri, van bölge gazetesi

Vanspor, Muhammed Ali Doğan'la yeniden anlaştı

Van Haber

Bu sezon yeniden 2. Lig'de mücadele edecek olan Vanspor, 2023-2024 futbol sezonu öncesi transfer çalışmalarını aralıksız şekilde sürdürüyor. Van temsilcisi bu kapsamda geçtiğimiz sezon takımda mücadele eden orta saha oyuncusu Muhammed Ali Doğan ile yeniden anlaştığını duyurdu.

Geçtiğimiz hafta olağan genel kurul toplantısını yapan ve yeni yönetimini oluşturan Vanspor, Teknik Direktör Mustafa Sarıgül'le resmi sözleşmeyi imzaladıktan sonra iç transferde takımda tutmak istediği futbolcularla da görüşmelerini sürdürüyor.

Kırmızı- Siyahlı ekip, bu kapsamada geçtiğimiz sezon Süper Lig ekibi Kasımpaşa'dan kiralanan Hasan Bilal'in ardından geçtiğimiz sezon Balıkesirspor'dan transfer edilen Muhammed Ali Doğan ile de yeniden anlaştı.

2022-2023 futbol sezonunda Vanspor formasıyla 28 resmi maça çıkan ve bu maçların 25'inde ilk onbir başlayan Muhammed Ali Doğan, bu periyotta 3 gol katkısında bulundu.

Transferle ilgili açıklamalarda bulunan Vanspor Futbol Kulübü, "2022-2023 sezonunda takımımızda forma giymiş tecrübeli orta saha oyuncusu Muhammed Ali Doğan ile yeniden anlaşma sağlanmıştır" ifadelerine yer verdi.

MUHAMMED ALİ DOĞAN KİMDİR?

1995 yılında Almanya'nın Oberhausen şehrinde dünyaya gelen Türk uyruklu Muhammed Ali Doğan, futbola Wattenschd takımında başladı. Wattenschd U17, Wattenschd U19 formalarını giydikten sonra, Türkiye'nin yolunu tutan gurbetçi futbolcu, Elazığspor, Menemenspor, Balıkesirspor ve Vanspor formalarını giydi.

Kariyerinde 159 maça çıkan Muhammed Ali Doğan 8 gol, 4 asist katkısında bulunurken, 8 bin 83 dakika sahada kalmayı başardı. Doğan, kariyerinde 36 kez sarı kart görürken, 1 kez ise kırmızı kartla cezalandırıldı.

Muhammed Ali Doğan 2022-2023 futbol sezonunda Vanspor formasıyla Ziraat Türkiye Kupası'Ndan 23 Elazığ FK maçının yanı sıra içeride ve dışarıda oynanan Pazarspor, Fethiyespor, 1461 Trabzon FK, Adıyaman FK, Zonguldak Kömürspor, Kırklarelispor, İskenderunspor, Karacabey Belediyespor, Etimesgut Belediyespor, GMG Kastamonuspor, Ankara Demirspor, Kocaelispor, Kırşehir Futbol Spor Kulübü, Serik Belediyespor, Sarıyer, Bucaspor 1928, Uşakspor, Balıkesirspor maçlarında forma giydi.

VAH BÖLGE GAZETESİ: HACI YILMAZ-SALİH DENİZ

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.