van haber, van haberleri, son dakika van haberleri, van bölge gazetesi

Vanspor, Nazilli'yi 3 golle geçti:0-3

Van Haber

Vanspor, sezonun ikinci haftasında deplasmanda karşılaştığı Nazilli Belediyespor'u 3-0 mağlup ederek, ikinci haftayı da 3 puanla kapattı.

İlk hafta maçında evinde karşılaştığı Derincespor'u 2-1 mağlup eden Temsilcimiz Vanspor, deplasmanda Nazilli Belediyespor'la karşılaştı.

Fuat Bavuk'un 39 ve 65. Dakikalarda attığı gollerle 2-0 öne geçen Vanspor, Devrim Taşkaya'nın 90+4. Dakikada attığı golle rakibini 3-0 mağlup ederek, puanını 6'ya yükseltti.

Van Bölge Gazetesi 

Yorumlar (1)

ŞAMPİYON SEN OLACAKSIN 2 Hafta Önce

TEKNİK EKİP VE TAKIMIMIZ HER MAÇTAN SONRA ÇOK DAHA İYİSİ İÇİN ÇABA GÖSTERSİN HER MAÇINI BÜYÜK EKRANDAN YİNE İZLESİN. HER OYUNCU KENDİNİ DAHA ÇOK GELİŞTİRSİN. KALECİLERİMİZ DAHA ÇOK GÜVEN VERSİN. RAKİPLERİNİ DAHA ORTA SAHADAYKEN DURDURAN BİR VAN SPOR OLSUN. DEFANSIMIZ DAHA ETKİLİ BİR SAVUNMA YAPSIN. RAKİP TAKIM FİLELERİNİ SIK SIK HAVALANDIRAN ETKİLİ BİR FORVET İZLEYELİM. DİSİPLİNLİ, BAĞLANTILI, SİSTEMLİ BİR OYUN DÜZENİ OTURSUN. BUNDAN SONRA DAHA DA HIRSLI, HIZLI, ETKİLİ, BASKILI, ÜSTÜN BİR VAN SPOR İZLEYELİM. İLERLEYEN HER MAÇTA 2. LİGİN EN ETKİLİ, EN GOLCÜ, EN KALİTELİ TAKIMI OLAN BİR VAN SPOR ORTAYA ÇIKARALIM. HER MAÇTA TEK HEDEF GALİBİYET OLSUN. LİDERLİK KOLTUĞUNU KAPTIRMAYALIM. FARKI AÇALIM. LİGİN EN GOLCÜLERİ VAN SPOR'DAN ÇIKSIN, EN AZ GOL YİYEN VAN SPOR OLSUN, EN ÇOK GOL ATAN VAN SPOR OLSUN. EN GÜZEL OYNAYAN VAN SPOR OLSUN. 1. LİGE EN ÇOK YAKIŞTIRILAN TAKIM VAN SPOR OLSUN. SİZE GÜVENİYORUZ, BUNLARI YAPABİLİRSİNİZ. LÜTFEN AZİM VE GAYRETLE DEVAM...

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.