van haber, van haberleri, son dakika van haberleri, van bölge gazetesi

Vanspor, puanla döndü:1-1

Van Haber

Temsilcimiz Vanspor, ligin 7. Haftasında deplasmanda karşılaştığı Arnavutköy Belediyespor ile 1-1 berabere kaldı.

 TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Vanspor, deplasmanda İstanbul ekiplerinden Kuzey Marmara Arnavutköy Belediyespor'un konuğu oldu.

Karşılaşmanın 16. Dakikasında Yusuf Abdioğlu'nun kendi kalesine attığı golle ev sahibi ekip Vanspor karşısında 1-0 öne geçti.

45. Dakikada Arnavutköy Belediyespor'dan Muhammet Eren kırmızı kart görerek, takımını eksik bıraktı.

İlk yarı ev sahibi ekibin 1-0'lık üstünlüğü ile tamamlandı. 

Maçın 56. Dakikasında Yusuf Abdioğlu bu kez rakip fileleri havalandırdı:1-1

Maçta başka gol olmadı ve iki takım da sahadan 1'er puanla ayrıldı.

Van Bölge Gazetesi 

Yorumlar (2)

"ŞAMPİYON" dönüyor. 5 Gün Önce

Bu "PAHALI" oyunculardan, bu "PAHALI" takımdan, bu " TEK RAKİBİ KENDİSİDİR" denilen Van Spor'dan bu sene bir cacık olmayacağı yedi maçın sonucundan ve yedi maçtır oynanan kötü oyundan artık anlaşıldı. Oyun sıfır, kolay gol yiyor, gol atamıyor, sadece boş boş yoruluyor, seyir keyfi vermiyor, güven vermiyor, göz doldurmuyor, profesyonellik yok, kalite yok, bol oyunculu şişkin bir kadro ama nitelikli futbol yok. Bu şehre yazık ediliyor. Bu şehrin adını taşıyan bu beceriksiz ekip bütün Van'ı üzüyor. Bu oyunla, bu skorlarla lider olmak, şampiyon olmak zaten mümkün değil. 1.lige bu kötü oyunla çıkılacaksa demek ki ülkede futbol bitmiş demektir. Ki zaten play off hattına bile giremeyecek sıradan bir takımla yüz yüzeyiz. Çok yazık. Van Spor her hafta eriyor. 2 mağlubiyet, 3 beraberlik ve sadece 2 galibiyet... Van bunu hak etmiyor.

Profesyonel bir Van Spor yok... 5 Gün Önce

ERİYEN BU TAKIM 3 PUANA HASRET, GİDİP GOLLER ATMASI LAZIM. AMA RAKİBE GOL ATAMAYAN BU TUHAF TAKIM KENDİ KALESİNE GOL ATIYOR. BEŞ HAFTADIR GALİBİYET GÖREMEDİ. BU GİDİŞLE ÇOK AZ GALİBİYET GÖRECEĞİ KESİN.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.