van haber, van haberleri, son dakika van haberleri, van bölge gazetesi

Vanspor'un grubundaki 3 takıma ceza…

Van Haber

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Vanspor'un da yer aldığı TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden 3 takıma çeşitli cezalar verdi.

Vanspor'un grubunda mücadele eden ve usulsüz seyirci alınması, talimatlara aykırı hareket, çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edilen Serik Belediyespor, Arnavutköy Belediyesi Futbol Spor Kulübü ve Diyarbekirspor çeşitli cezalar aldı.

TFF tarafından yapılan açıklamada, "Serik Belediyespor Kulübünün, 13.10.2024 tarihinde oynanan Serik Belediyespor-Beyoğlu Yeni Çarşı Spor Faaliyetleri A.Ş. Nesine 2. Lig Kırmızı Grup müsabakasında, stadyuma usulsüz seyirci alınmasından dolayı 46 bin 800 TL para cezası ile cezalandırılmasına, Kuzey Marmara A.Ş. Arnavutköy Belediyesi Futbol SK'nın, 13.10.2024 tarihinde oynanan Kuzey Marmara A.Ş. Arnavutköy Belediyesi Futbol Sk-Artı Değer Vanspor FK Nesine 2. Lig Kırmızı Grup müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada ilk kez gerçekleştirilmesinden dolayı ihtar cezası ile cezalandırılmasına, Diyarbekir Spor A.Ş.'nin, 14.10.2024 tarihinde oynanan Diyarbekir Spor A.Ş.-Turkish Oil Yeni Mersin İdmanyurdu Futbol A.Ş. Nesine 2. Lig Kırmızı Grup müsabakasında, stadyumda yer alan koltukların numaralandırılmamasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle ihtar cezası ile cezalandırılmasına karar verilmiştir" denildi.

VAN BÖLGE GAZETESİ: NİHAT AKARSU

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.