van haber, van haberleri, son dakika van haberleri, van bölge gazetesi

Vanspor'da Arnavutköy hazırlıkları sürüyor

Van Haber

2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden ve ligde oynadığı 6 maçta 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet alan Vanspor, ligin yedinci hafta maçında Pazar günü saat 15.30'da deplasmanda karşılaşacağı Arnavutköy Belediyesi Futbol Spor Kulübü maçının hazırlıklarını yoğun bir tempoda sürdürüyor.

Ligin ilk haftasında konuk ettiği Belediye Derincespor'u 2-1'le geçen, ikinci haftada deplasmanda karşılaştığı Nazillispor'u ise 3-0 mağlup eden Vanspor, üçüncü hafta maçında yine deplasmanda karşılaştığı Giresunspor ile 1-1 berabere kalırken, dördüncü hafta maçında sahasında karşılaştığı Elazığspor'a 2-0 mağlup olarak, şampiyonluk yolunda önemli bir yara almıştı.

Ligin beşinci hafta maçında ise deplasmanda karşılaştığı ve 1-0 öne geçtiği maçta Menemen Futbol Kulübü ile 1-1 berabere kalan Vanspor, ligin altıncı hafta maçında yeni teknik direktörü Ümit Bozkurt sorumluluğunda sahasında karşılaştığı Aksarayspor'a ise 1-0 mağlup olarak galibiyet hasretini sürdürmüştü.

Teknik Direktör Ümit Bozkurt'u yönetiminde Arnavutköy Belediyesi Futbol Spor Kulübü maçının hazırlıklarını yoğun tempoda sürdüren Vanspor, deplasmanda karşılaşacağı rakibini mağlup ederek, haftalar sonra galibiyetle tanışmak istiyor.

Pazar günü saat 15.30'da oynayacağı mücadelenin hazırlıklarını Şahabettin Özarslaner Spor Tesisleri'nde yoğun bir tempoda sürdüren Vanspor, deplasmanda karşılaşacağı Arnavutköy Belediyesi Futbol Spor Kulübü mağlup ederek, son haftalarda yaşadığı puan kayıplarını telafi etmek istiyor.

Arnavutköy Belediyesi Futbol Spor Kulübü galibiyetiyle puanını 11'e yükseltmek ve kötü gidişata son vermek isteyen Vanspor, deplasmanda karşılaşacağı İstanbul temsilcisini mağlup etmek istiyor.

Geçtiğimiz hafta takımın başına getirilen Ümit Bozkurt sorumluluğunda Şahabettin Özarslaner Spor Tesisleri'nde Arnavutköy Belediyesi Futbol Spor Kulübü maçının hazırlıklarını yoğun bir tempoda sürdüren Vanspor, zorlu mücadeleden 3 puanla ayrılmayı amaçlıyor.

Ligde oynadığı ilk altı maçta 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet alan Van temsilcisi, Pazar günü deplasmanda karşılaşacağı Arnavutköy Belediyesi Futbol Spor Kulübü'nü mağlup etmek için mücadele edecek.

Van temsilcisi, hafta sonu oynayacağı zorlu maçı kazanarak, bir sonraki hafta sahasında karşılaşacağı Erbaaspor maçı öncesi moralini üst seviyeye çıkarmayı hedefliyor.

Arnavutköy Belediyesi Futbol Spor Kulübü ile Vanspor ile arasında oynanacak olan mücadele Pazar günü saat 15.30'da Bolluca Stadyumu'nda oynanacak.

Ligde oynadığı son üç maçta sahasında Elazığspor karşısında beklenmedik 3 puan kaybeden, önceki hafta ise 1-0 öne geçtiği maçta Menemen FK ile 1-1 berabere kalan Vanspor, geçtiğimiz hafta ise sahasında karşılaştığı lider Aksarayspor'a 1-0 mağlup olarak, önemli puan kayıpları yaşamıştı.

GRUPTA DİĞER MAÇLAR…

Öte yandan grupta oynanacak olan diğer maçlarda, 16 puan +11 averajla liderlik koltuğunda bulunan Aksarayspor, sahasında 13 puan +4 averajla beşinci sırada bulunan Elazığspor'u konuk ederken, 16 puan +10 averajla ikinci sırada bulunan Menemen FK ise deplasmanda 5 puanla on üçüncü sırada yer alan Giresunspor ile karşı karşıya gelecek.

14 puanla üçüncü sırada bulunan Serik Belediyespor, sahasında 7 puanla dokuzuncu sırada yer alan Beyoğlu Yeni Çarşı ile karşı karşıya gelirken, 13 puanla dördüncü sırada yer alan Bucaspor ise sahasında Karacabey Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.

12 puanla on altıncı sırada yer alan Ankara Demirspor ise evinde 3 puanla on altıncı sırada yer alan Belediye Derincespor ile karşı karşıya gelirken, 7 puanla on birinci sırada yer alan Somaspor ise evinde 5 puanla on ikinci sırada yer alan Karaman FK ile 3 puan mücadelesi verecek.

Grupta 4 puanla on dördüncü sırada yer alan Yeni Mersin İdmanyurdu deplasmanda 1 puanla son sırada yer alan Diyarbekirspor ile karşı karşıya gelirken, 4 puanla on beşinci sırada bulunan Erbaaspor ise 3 puanla on yedinci sırada bulunan Nazillispor'u konuk edecek.

VAN BÖLGE GAZETESİ: HACI YILMAZ

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.