van haber, van haberleri, son dakika van haberleri, van bölge gazetesi

Vanspor'da iki futbolcu sakatlandı

Van Haber

2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden ve ligde oynadığı ilk üç maçta 2 galibiyet ve 1 beraberlik alan Vanspor'da, iki önemli futbolcu sakatlandı. Van temsilcisinde sakatlanan Ayberk Kaygısız ve Massis Gülük belli bir süre sahadan uzak kalacak.

Ligin ilk haftasında konuk ettiği Belediye Derincespor'u 2-1'le geçen, geçtiğimiz hafta ise deplasmanda karşılaştığı Nazillispor'u 3-0'la geçen Vanspor, ligin üçüncü hafta maçında Pazar günü deplasmanda karşılaştığı Giresunspor ile 1-1 berabere kalarak, önemli 2 puan kaybetmişti.

Yaşanan 2 önemli puan kaybının ardından 2 futbolcunun da sakatlanması, Kırmızı- Siyahlı takımda üzüntülere neden oldu. Antrenmanda yaşadığı talihsiz sakatlık sonrası detaylı sağlık kontrolünden geçirilen Ayberk Kaygısız'ın, artroskopi ameliyatı olmasına karar verilirken, Giresunspor karşısında sakatlanarak oyundan çıkan Massis Gülük'ün ise yapılan tetkikler sonucunda sağ ayak tarak kemiğinde strese bağlı bir kırık tespit edildi.

Vanspor'da sakatlanan iki futbolcunun da tedavilerine başlandığı öğrenilirken, ne zaman sahaları dönecekleri henüz netlik kazanmadı.

Konuyla alakalı Vanspor Futbol Kulübü tarafından yapılan açıklamada, "Futbolcularımızdan Ayberk Kaygısız, antrenmanda yaşadığı talihsiz sakatlık sonrası detaylı sağlık kontrolünden geçmiş ve artroskopi ameliyatı olmasına karar verilmiştir. Giresunspor karşılaşmasında sakatlanan bir diğer oyuncumuz Massis Gülük'ün ise yapılan tetkikler sonucunda sağ ayak tarak kemiğinde strese bağlı bir kırık tespit edilmiştir. Her iki futbolcumuzun da tedavi süreçlerine ivedilikle başlanmış olup, onları en kısa sürede, eskisinden daha güçlü ve formda bir şekilde aramızda göreceğimize inanıyoruz. Ayberk ve Massis'e geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, sabırlı ve başarılı bir iyileşme dönemi diliyoruz" ifadelerine yer verildi.

VAN BÖLGE GAZETESİ: FEHMİ TEKDUR

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.