van haber, van haberleri, son dakika van haberleri, van bölge gazetesi

Vanspor’da istifaların ardı arkası kesilmiyor

Van Haber

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden ve geçtiğimiz hafta sahasında konuk ettiği Beyoğlu Yeni Çarşı’ya 2-1 mağlup olan Vanspor’da istifaların ardı arkası kesilmiyor. Önceki gün 8 yönetim kurulu üyesi görevinden istifa ettiğini açıklarken, bugün ise Vanspor Başkan Yardımcısı ve Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Bayramoğlu da görevinden istifa ettiğini açıkladı.

2-1’lik Beyoğlu Yeni Çarşı mağlubiyetinin ardından Vanspor’da İkinci Başkan Halil Pektaş, Asbaşkan Erol Temel, Genel Sekreter Gökhan Hanoğlu, Basın Sözcüsü ve Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Tunçdemir, Yönetim Kurulu Üyeleri, Gürgin Kent, Eşref Ünal, Vedat Dursun ve Fehim Güney dün yaptıkları ortak basın açıklamasıyla görevlerinden istifa ettiklerini açıklamıştı.

Bugün ise Vanspor Başkan Yardımcısı ve Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Bayramoğlu da görevinden istifa ettiğini açıkladı. Vanspor Kulübü’nün büyük bir değer olduğunu, bu zamana kadar kişilerin menfaat çıkar oyunu olmadığını belirten Bayramoğlu, bu müsaade etmeyeceklerini ve edilmemesi gerektiğini vurguladı.

“UNUTMAMALIYIZ Kİ KİŞİLER GEÇİCİDİR BAKİ KALAN VANSPOR’UMUZDUR”

Vanspor’daki başkan yardımcılığı ve yönetim kurulu üyeliği görevinden istifa eden Bayramoğlu, yaptığı açıklamada, “Bilindiği üzere Vanspor Kulübü’nde başkan yardımcılığı ve yönetim kurulu üyesi olarak görev yürütmekteyim. Şanlı Vanspor’umuza gönülden bağlanıp, gönüllülük temelinde yıllarca elimden geldiğince hiç bir çıkar, menfaat gütmeden maddi manevi her alanda destekçisi oldum. Resmi görevime başladığım süre zarfında amacım hiç bir zaman prestij kazanmak olmadı. Uzun yıllardır Türkiye’nin en büyük sendikalarından olan Etkinlik-Sen Sendikasının Yönetim Kurulu Üyesi ve Doğu Anadolu Bölge Başkanlığı görevimi yürütmekteyim. Her zaman amacım ilimizi, bölgemizi ön plana çıkaracak, ses getirecek yatırımlar yapıp, çalışmalar yürütmek oldu. Şanlı Vanspor Kulübü büyük bir değerdir, bu zamana kadar kişilerin menfaat çıkar oyunu olmamıştır, olmasına da asla müsaade etmeyiz, etmemeliyiz. Öncelik her zaman Vanspor’umuzun, kıymetli taraftar gruplarımızın ve halkımızın değerleri göz önünde tutularak hareket edilmelidir. Resmi görevim süresince her zaman bu değerleri önemseyerek hareket ettim. Unutmamalıyız ki kişiler geçicidir baki kalan Vanspor’umuzdur. Bugün itibari ile Vanspor Kulüp Başkan Yardımcılığı ve Yönetim Kurulu Üyeliği görevimden istifa etmiş bulunmaktayım. Van halkının bir bireyi olarak yıllardır yaptığım gibi aynı şekilde maddi ve manevi anlamda her zaman şanlı Vanspor’un destekçisi olarak devam edeceğim” ifadelerini kullandı.

VAN BÖLGE GAZETESİ: HACI YILMAZ

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.