van haber, van haberleri, son dakika van haberleri, van bölge gazetesi

Vanspor'dan sol beke takviye…

Van Haber

2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Vanspor, son olarak Konyaspor'da forma giyen sol bek Rıdvan Dönmez'i kadrosuna kattı. Van temsilcisi Rıdvan Dönmez'in transferiyle birlikte sol bekte önemli bir eksiğini gidermiş oldu.

Bu sezon Kırmızı Grupta mücadele eden Vanspor'da transfer çalışmaları aralıksız bir şekilde devam ediyor. Van temsilcisi bu kapsamda son olarak Konyaspor'dan sol bek oyuncusu Rıdvan Dönmez'i kadrosuna kattığını açıkladı.

Tahsin Tam yönetiminde sezona sıkı bir şekilde hazırlanan Vanspor'da, transfer hareketliliği devam ediyor. 13 Eylül'de sona erecek olan yaz transfer dönemi kapsamında çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdüren Vanspor, eksik mevkilerine transferler yapmaya devam ediyor.

Bu kapsamda son olarak geçtiğimiz sezon Somaspor'da forma giyen ve Konyaspor'a imza atan Rıdvan Dönmez'i kiralık olarak kadrosuna katan Vanspor, sol bekte önemli bir eksiği daha gidermiş oldu.

İç ve dış transferlerle birlikte şu ana kadar 26 futbolcuyla resmi anlaşma sağlayan Vanspor, Rıdvan Dönmez transfer edilmesiyle birlikte, sol bekte önemli bir eksiğini gidermiş oldu.

Rıdvan Dönmez ile birlikte şu ana kadar iç ve dış transferde 26 futbolcuyla anlaşma sağlayan Kırmızı- Siyahlı takım, kadrosunu önemli ölçüde tamamlamış oldu. 

Transferle ilgili Vanspor Futbol Kulübü tarafından yapılan açıklamada, "Kulübümüz, Konyaspor'da forma giyen başarılı sol bek Rıdvan Dönmez ile sezon sonuna kadar kiralık olarak anlaşmaya varmıştır. Bu transferin camiamıza ve futbolcumuza hayırlı olmasını diliyoruz" ifadelerine yer verildi.

Konyaspor tarafından yapılan açıklamada ise, "Konyaspor'umuz, futbolcu Rıdvan Dönmez ile sözleşme imzaladı. Kulübümüz, son olarak TFF 2. Lig ekiplerinden Somaspor'da forma giyen sol bek Rıdvan Dönmez ile 5 yıllık anlaşma sağladı. Öte yandan 2003 doğumlu futbolcumuz Rıdvan Dönmez'in, 2024 - 2025 sezonu sonuna kadar geçici transferi konusunda Vanspor FK ile anlaşmaya varılmıştır" denildi.

Bu kapsamda daha önce iç transferde Hasan Bilal, Ahmet Eren, Harun Kavaklıdere, Kerem Çağatay, Burak Kavlak, Medeni Bingöl, Muhammed Ali Doğan, Erdem Seçgin ve Cantuğ Temel ile anlaşan Vanspor, dış transferde ise şu ana kadar Sergen Yatağan, Fuat Bavuk, kaleci Abdulsamed Damlu, Enes Kayar, Massis Gülük, Devrim Taşkaya, Ayberk Kaygısız, Eren Albayrak, Bekir Can Kara, Mert Örnek, Yusuf Abdioğlu, Batuhan Kör, Muhammet Ensar Çavuşoğlu, Onur Özcan, Kurtuluş Yurt, Eyüp Akcan' ve Rıdvan Dönmez'i kadrosuna kattı.

RIDVAN DÖNMEZ KİMDİR?

2003 yılında Hatay'da dünyaya gelen Rıdvan Dönmez, futbola Yeni Malatyaspor altyapısında başladı. Akabinde 5 Temmuz İskenderunspor, 1926 Bulancak ve Somaspor formalarını giydi.

Kariyerinde 27 resmi maçta forma giyen Rıdvan Dönmez, bu periyotta 2 gol atıp, 1 asist katkısında bulundu. 2 bin 71 dakika sahada kalan Rıdvan Dönmez, 5 kez sarı kart gördü.

VAN BÖLGE GAZETESİ: HACI YILMAZ

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.