van haber, van haberleri, son dakika van haberleri, van bölge gazetesi

Vanspor'lu Mehmet, Çorluspor'a kiralandı

Van Haber

2024-2025 futbol sezonunda 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Vanspor, transferin son gününde gelişim sağlaması adına Mehmet Can Davarcıoğlu'nu 1 yıllığına Çorluspor 1947’ye kiraladı.

2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden ve önemli futbolcuları kadrosuna katarak lige galibiyetlerle başlayan Vanspor, bazı genç futbolcularını tecrübe kazanmaları için başka takımlara kiralık olarak gönderilmeye devam ediyor.

Van temsilcisi bu kapsamda geçtiğimiz sezon devre arasında Malatya Arguvan Spor Kulübü'ne kiraladığı Mehmet Can Davarcıoğlu'nu bu sezon ise 1 yıllığına Çorluspor 1947'ye kiraladı.

Transferin son gününde Vanspor'dan Mehmet Can Davarcıoğlu'nu kadrosuna katan Çorluspor 1947, konuyla alakalı yaptığı açıklamada, "Kulübümüz, 2024-25 sezonu transfer çalışmaları kapsamında dış transferde TFF 2. Lig ekiplerinden Vanspor forması giyen 2003 doğumlu, forvet oyuncusu Mehmet Can Davarcıoğlu ile 1 senelik kiralık olarak anlaşmaya varmıştır" ifadelerine yer verdi.

MEHMET CAN DAVARCIOĞLU KİMDİR?

Mehmet Can Davarcıoğlu, 12 Mart 2003 tarihinde Kahramanmaraş'ta doğdu ve futbol kariyerine 2014 yılında Maraşgücüspor'da başladı. Daha sonra Arsan Sümerspor'a transfer olan genç oyuncu, Bölgesel Amatör Lig'de Çayıralan Esnafspor ve Andırın Yeşildağspor formalarını giydi.

İslahiye Belediye Gençlik Spor, Kahramanmaraş Kurtuluş Spor ve son olarak Kahramanmaraş'ta yaşanan deprem sonrasında Meskan Ölmez Madencilik Hakkari Zap Spor Kulübü'ne transfer oldu ve 1. Amatör Ligde oynadı. 2022-2023 sezonunda Mehmet Can Davarcıoğlu, Hakkari Amatör Lig'de Zap Spor Kulübü ile şampiyonluk yaşayarak Bölgesel Amatör Lige çıkma sevinci yaşadı.

Zap Spor'da gösterdiği performans, 15 Eylül 2023 tarihinde 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Vanspor'da profesyonel futbolculuk kariyerine adım atmasını sağladı.

Kariyerinde 15 resmi maçta forma giyen Mehmet Can Davarcıoğlu, 2 gol atarken, 644 dakika sahada kaldı. Geçtiğimiz sezon ligin ilk devresinde Vanspor formasıyla 4 resmi maçta forma şansı bulan Mehmet, devre arasında transfer olduğu Malatya Arguvan Spor Kulübü formasıyla ise 11 resmi maçta forma giydi.

VAN BÖLGE GAZETESİ: NİHAT AKARSU

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.