van haber, van haberleri, son dakika van haberleri, van bölge gazetesi

Yazlık ve Saltek ailelerinin mutlu günü

Van Haber

Vanlı gazeteci Ayhan Yazlık'ın oğlu Serhat Yazlık, görkemli bir düğün töreni ile hayatını Mikail Saltek'in kızı Gülten Saltek ile birleştirdi.

Havadis Medya Grubu ve Anadolu Basın Birliği İnternet Medyası (ABBİM) Genel Başkanı Ayhan Yazlık'ın oğlu Serhat Yazlık dünya evine girdi.

18 Ağustos'ta Elazığ'da bulunan Mamurat'ül Aziz Salonu'nda kına gecesi gerçekleştirilirken, Cuma akşamı ise 15 Temmuz Parkı içerisinde bulunan Altın Palas Düğün Salonu'nda düğün merasimi gerçekleştirildi.

Düğün merasimine AK Parti Van Milletvekili Burhan Kayatürk, Van Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Necdet Takva, Kadim Aşiretler Federasyon Başkanı Rasim Aslan, siyasetçi ve kanaat önderi Teoman Zeydan, AK Parti Merkez Disiplin Kurulu Av. Zahir Soğanda, İpekyolu İlçe Başkanı Yavuz Kuşan, kanaat önderlerinden M. Salih Özbek, Hüsnü Artim, Çetin Can, İş İnsanlarından İlhan Kaya, Yılmaz Dicle, Şaban Gültepe, Ümit Sarı, Fevzi Çeliktaş, Oktay Ukay, İzzet Çoban, Fariz Borazan, Şemsettin Bozkurt Murat İrez, Ahmet Çetin, Sıtkı Bayram, basın-medya, STK temsilcilerinin yanı sıra, gelin ve damadın yakınları sevenleri katıldı.

Genç çiftlerin nikâh şahitliğini Van TSO Başkanı Necdet Necdet Takva ve siyasetçi ve kanaat önderi Teoman Zeydan yaptı. Kıyılan nikâhın ardından Teoman Zeydan evlilik cüzdanını gelin Gülten Saltek'e takdim etti.

Düğün töreninde gelin ve damadın yakınları tarafından düzenlenen birçok farklı etkinlik ile unutulmaz bir gün yaşandı. İkram edilen yemek sonrası düğün uzun halaylar ile devam etti.

Yoğun bir katılımla gerçekleştirilen düğün töreninde davetliler gönüllerince eğlendi. Çekilen hatıra fotoğrafları sonrası düğün merasimi son buldu.

Düğün töreni sonrası gazetemize açıklamalarda bulunan Gazeteci Ayhan Yazlık, mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan bütün davetlilere teşekkür ederek, "Oğlum Serhat ve gelinimiz Gülten Saltek güzel ve görkemli bir düğün töreni ile hayatlarını birleştirdiler. Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan ve gece boyunca mutluluğumuza ortak olan herkese teşekkür ediyorum. Siyasi parti temsilcisi, STK temsilcileri ve basın mensuplarının yanı sıra, çok sayıda davetlimiz bizleri yalnız bırakmadı ve mutluluğumuza eşlik ettiler. Güzel bir düğün yaptık. Oğlum Serhat'a ve gelinimiz Gülten'e ömür boyu mutluluklar diliyorum" ifadelerini kullandı.

VAN BÖLGE GAZETESİ: FEHMİ TEKDUR

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.