van haber, van haberleri, son dakika van haberleri, van bölge gazetesi

Yörük Ailesi’nin mutlu günü…

Van Haber

Vanlı İş İnsanı - Sanayici Demirsan Yörük Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Yörük'ün oğlu Ali Batuhan Yörük için, dillere destan bir düğün töreni yapıldı.

Serap- Feridun Aydoğan, Yasemin-Ünal Yörük çiftinin biricik çocukları Eylül ile Ali Batuhan'ın görkemli düğünleri Double Tree By Hilton Otelinde yapıldı. 

Katılım oldukça yoğun olduğu düğünde, özellikle Hatay, İskenderun, Antalya, İzmir'den özel konuklar vardı. Aslı Aydoğan ile Ali Batuhan Yörük çiftinin nikah şahitliğini VATSO Derneği Başkanı İş İnsanı Zahir Kandaşoğlu, İş İnsanı Levent Cankurtaran, ile Suat Çiftçi yaptı. 

Damadın babası Ünal Yörük gece boyunca misafirlerini kapıda karşılarken, Türkçe ve Kürtçe türküler ile gece geç vakitlere kadar düğün devam etti. 

İkram edilen yemek sonrası uzun halaylar ile düğün devam ederken, Ünal Yörük'ün mutluluğu gözlerinden okunuyordu. Yörük, mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan bütün konuklara teşekkür etti. 

Nikah şahitliğini yapan İş İnsanı Zahir Kandaşoğlu, nikah cüzdanını taktım etmeden önce salonda bulunanlara oylama yaptırdı. Kandaşoğlu, en çok alkışı alan Eylül Aydoğan'a nikah cüzdanını taktım ederek, genç çiftlere mutluluklar diledi. 

Başta İskenderun olmak üzere Demir Çelik alanında hatırı sayılır yatırımlara imza atan İş İnsanı Ünal Yörük, düğün için hiçbir fedakarlıktan kaçınmadı. Bunun yanında damadın amcaları da gece boyunca misafirler ile yakından ilgilendiler. 

Eylül ve Ali Batuhan hayata adım attıkları ilk danslarını konukların alkışları arasında yaptılar. 

Seçkin davetlilerin katıldığı düğün töreni, sade ve şık bir şekilde geçti. Düğüne Van'da bulunan STK temsilcileri, kamu kurum müdürleri ile Aydoğan ve Yörük ailesinin yakınları katıldılar. 

Gecenin sonunda bir konuşma yapan damadın babası Ünal Yörük, “Bugün tarifi imkansız bir mutluluk yaşıyorum. Allah bütün dostlara ve onların evlatlarına böyle bir mutluluk nasip etsin. Uzaktan ve yakından davetimize iştirak eden tüm konuklarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi. 

Gece boyunca pistten hiç inmeyen gelin Eylül ile damat Ali Batuhan çiftinin mutlulukları gözlerinden okunuyordu. 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.