Gülşen Orhan'a bazı derneklerden İstanbul'daki olumsuz algıyı düzeltme ziyareti

Vanlı bazı dernek başkanları, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Gülşen Orhan ile 23 Haziran 2019 seçim çalışmaları sırasında İstanbul'da yaşanan gerginliğin üzerini örtmek ve olumlu bir algı oluşturmak için bir araya geldi.k Parti’den 23. ve 24. Dönem Van Milletvekili olan, şimdide Cumhurbaşkanı Başdanışmanı olan Gülşen Orhan, İstanbul’da bulunan Vanlı Dernek Başkanlarını Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde ağırladı.

Gülşen Orhan'a bazı derneklerden İstanbul'daki olumsuz algıyı düzeltme ziyareti

                   23 Haziran 2019 seçim çalışmaları sırasında Gülşen Orhan'ın da katıldığı bazı programlarda dernek başkanları tepki göstermişti. Bazı dernek başkanlarının, "bizimle seçimden seçime muhatap oluyorsunuz, başka zaman yoksunuz, hangi sorunumuz ve derdimizle ilgilendiniz ki şimdi gelmiş destek istiyorsunuz" şeklindeki eleştirileri üzerine, Gülşen Orhan tepki göstermiş ve gerginlik yaşanmıştı.

 


             Yaşanan gerginliğin üzerini örtmek ve İstanbul'daki Dernek Başkanları ile aramızda bir sorun yok, her zaman diyaloğumuz sürüyor görüntüsü vermek amacıyla, planlı organize edildiği düşünülen ziyaretten, çok memnun olduğunu ifade eden Gülşen Orhan, "Dernek başkanlarının yaptığı ziyaretten çok memnun oldum, bu ziyaretten dolayı hepsine teker teker teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.
Ziyaret ile ilgili ayrıntı verilmezken, ziyaretin İstanbul'da Gülşen Orhan aleyhinde oluşan olumsuz algının, olumluya dönüştürülmesi amacıyla düzenlenmiş sade bir ziyaret olduğu ifade edildi.Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 05 Temmuz 2019, 17:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER