Ipekyolu'nda online satranç turnuvası...

İpekyolu Belediyesi, Türkiye Satranç Federasyonu Van İl Temsilciliği'yle birlikte online satranç turnuvası gerçekleştiriyor.

Ipekyolu'nda online satranç turnuvası...
Tam, yarım, çeyrek altın ile mansiyon ödülünün verileceği turnuva 30-31 Ocak (Cumartesi, Pazar) tarihlerinde yapılacak.

  Dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle pek çok ülkede aralarında spor müsabakalarının da bulunduğu toplu etkinlikler sosyal izolasyon ve sosyal mesafe kuralları nedeniyle ertelendi.

  Vatandaşların evde kalmak zorunda olduğu günlerde de İpekyolu Belediyesi online hizmetlere, çalışmalara ağırlık verdi.

  "Şehr-i Spor İpekyolu" sloganıyla yola çıkan, bu sürede birçok online etkinliğe imza atan, tüm kesimlerin spor faaliyetlerine ulaşmasını hedefleyen belediyeye bağlı Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü de bu kez sadece Van il sınırları içerisinde ikamet eden vatandaşların başvurabileceği ödüllü online satranç turnuvası düzenliyor.

  Türkiye Satranç Federasyonu Van İl Temsilciliği işbirliğinde gerçekleşecek turnuvaya başvurular 18-28 Ocak tarihleri arasında yapılabilecek.

 

  "MÜSABAKA 2 KATEGORİDE DÜZENLENECEK"

  Van genelinde satranç oynamak isteyen herkesin katılımına açık olan turnuva 16 yaş ve altı ile 17 yaş ve üzeri 2 kategoride düzenlecek.

  Müsabakalar 30 Ocak Cumartesi ile 31 Ocak Pazar günü, saat 13.00'de yapılacak. Her kategorinin birinci,ikinci ve üçüncülerine sırasıyla tam, yarım ve çeyrek altın verilecek. Yarışmada 4'üncü, 5'inci, 6'ncı, 7'nci; 8'inci, 9'uncu ve 10'uncu olanlar ise mansiyon ödülü ile ödüllendirilecek.

  Turnuvaya başvurmak isteyenler 0545 249 78 95 ile 0545 363 43 63 numaralı telefonları arayarak kayıt oluşturabilecek. Van Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 17 Ocak 2021, 16:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29